Wiem, wiem, jasne... dzięki.Thomson pisze: (...) Wiadomo że z "kogutem" nie wolno poruszać się po drogach, dlatego mam pokrowiec lub go demontuję. Zdjęcia podeśle później.
A jak sobie radzisz z plandeką ?
Moderator: Student
Plandeka jest pod blaszka na ktorej przymocowany jest "kogut", a z przodu miedzy dwoma chaczykami do ktorych zachaczasz plandeke.JA'JACEK pisze:Wiem, wiem, jasne... dzięki.Thomson pisze: (...) Wiadomo że z "kogutem" nie wolno poruszać się po drogach, dlatego mam pokrowiec lub go demontuję. Zdjęcia podeśle później.
Dzięki, to już wszystko kapuje...Thomson pisze:Plandeka jest pod blaszka na ktorej przymocowany jest "kogut", a z przodu miedzy dwoma chaczykami do ktorych zachaczasz plandeke.JA'JACEK pisze:Wiem, wiem, jasne... dzięki.Thomson pisze: (...) Wiadomo że z "kogutem" nie wolno poruszać się po drogach, dlatego mam pokrowiec lub go demontuję. Zdjęcia podeśle później.
Tutaj.....p69k pisze:a gdzie te modele mzna dostac
nygus pisze:ludzie , a ja potrzebuje zdjeć oryginalnego tylnego siedzenia wraz z oparciem w czapajewie - ponoć ciężko takie oryginały znaleźć,
pozdawiam.
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 1 gość