dzięki za poparcieJA'JACEK pisze:p69k pisze:(...) Japonia to kit dla tych co mają miekie dupy
koniec![]()
![]()

Moderator: Student
no ale pewnie masz też jakąś wygodną osobówkę, w której owa szanowna dupa może się zrelaksować. Post się zapętlił chyba 10 - krotnie - np cytat z 3 stronyJA'JACEK pisze:Mój czas widocznie jeszcze nie nadszedł...... 15 lat ją ugniatam w GAZie i nicwieprzowina pisze:twardą dupę ma się do czasu
Dyskusja się zapętla – dochodzi się do wniosków z poprzednich stron – Twardzielem można być gdy się ma 20 lat, nie ma się żony z dziećmi i nie zapier…ala się co dzień bladym świtem do roboty bez możności spóźnień, a popołudnia i weekendy zostają na życie rodzinne. Na szczęście wchodzą w dorosłe życie roczniki wyżu demograficznego, które wyciągną z krzaków, piwnic i stodół kolejną partię na wpół zgniłych gazów, uazów i rozpoczną mozolny remont – odbudowę by za kilka lat zmienić sytuację rodzinną i zdanie. Ale wtedy kolejni młodzi ludzie ….itd itd. Wierzę że zawsze tacy się znajdą.
I tu się kolego mylisz....To mój jedyny pojazd, w dzień powszedni i od święta.wieprzowina pisze: (...)no ale pewnie masz też jakąś wygodną osobówkę, w której owa szanowna dupa może się zrelaksować. (...)
dokładnie. Dwa auta to optimum.Koyot pisze:u mnie poszlo o ekonomie
mialem audi + gazik 69 ale marudzilem ze 2 ubez. 2 przeglady itp
postanowilem sprzedac syfy i kupic terrano
zajeiste auto tyle ze musze duzo jedzic a łykalo 18l gazu to 2 rqazy wiecej niz audi + szkoda go bylo w ostry teren![]()
wiec znowu zaczolem kombinowac
posiadm audi do pracy i suke do wyzywania sie
najlepsze rozwiazanie bez stresow
Koyot pisze:u mnie poszlo o ekonomie
zajeiste auto tyle ze musze duzo jedzic a łykalo 18l gazu to 2 rqazy wiecej niz audi + szkoda go bylo w ostry teren![]()
najlepsze rozwiazanie bez stresow
http://www.info.mojeauto.pl/cms/index.php/301Koyot pisze:audi sie nie psuje![]()
![]()
a suka tyz malo awaryjna o ile pamietam w statystykach/rankinku np 10 latkow jest wysoko leje BMW i merce![]()
jedny problem to tlukonca sie panewka no ale ma prawo silnik ma 16 lat
Ty w uazie pewnie robisz remont co rok
wiking a gdzie Ty pracujesz na ich utrzymaniewiking pisze:Koyot pisze:u mnie poszlo o ekonomie
najlepsze rozwiazanie bez stresowQrde Koyot
A co powiesz o 9 (dziewięciu) ubezpieczeniach i przeglądach o naprawach nie wspomnę
![]()
![]()
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 1 gość