co taka cisza-urlopy czy co.dajcie jakies info jak z tymi przewodami.gazior pali ladnie,czas by wyjechacmayer2 pisze:dzisiaj nawinąłem na świece drut miedziany i nawet trzyma,nie chce mi się robić wszystkiego od początku wiec z powyższym postanowiłem ze będę kleił.na ament.Frolik pisze:mayer2 pisze:zerwalem dwa gwinty w glowicy w otworach na swiecy.probowal ktos skleic odpowiednim klejem-oczywiscie jest to wersja na amen,czy juz moge szukac nastepnej.
zrób sobie redukcyjna tulejke
szkoda głowicy wyrzucać jeśli poza tym jest dobrajak maja byc podłączone rurki przy gazniku te od powietrza,pościągałem i teraz nie wiem.no i te 2 wyloty wody za wiatrakiem-czy moge je zatkać,niemam nagrzewnicy żadnej ani ins.gaz.
wymiana serca
Moderator: Student
Re: wymiana serca
jak w waszych gazach macie zamontowany pedal gazu,chodzi mi o jakies rozwiazanie na linke,z jakiego auta itp.moze ktos ma podobnie zmotane-plis o cynk.no i moze ktos zdradzi tajemnice w sprawie ww.
Normalnie, zestaw sztywnych cięgieł w miarę potrzeb.mayer2 pisze:jak w waszych gazach macie zamontowany pedal gazu,chodzi mi o jakies rozwiazanie na linke,z jakiego auta itp.moze ktos ma podobnie zmotane-plis o cynk.no i moze ktos zdradzi tajemnice w sprawie ww.
JA'JACEK
GAZ 69M 1967r.
GAZ 69M 1967r.
w tym moim nic nie jest takie proste.dlatego mysle nad linka bo chyba bedzie prosciej.mam ciegno z zuka,zobacze jak niewyjdzie z linka to bede musial sie z nim przeprosic.aha ,urwalem przewod hamulcowy -w zakladzie dorobili niby taki sam a jednak niemoge go wkrecic-pytanko z jakiego auta moge dopasowac-ok.40cm.JA'JACEK pisze:Normalnie, zestaw sztywnych cięgieł w miarę potrzeb.mayer2 pisze:jak w waszych gazach macie zamontowany pedal gazu,chodzi mi o jakies rozwiazanie na linke,z jakiego auta itp.moze ktos ma podobnie zmotane-plis o cynk.no i moze ktos zdradzi tajemnice w sprawie ww.
mayer dziecko drogie
w co drugim sklepie motoryzacyjnym dobierzesz np w dakolu za na bohaterow getta,,,te kiedy idziemy na te karpie co

w co drugim sklepie motoryzacyjnym dobierzesz np w dakolu za na bohaterow getta,,,te kiedy idziemy na te karpie co

niewiem,z czasem krucho.mam zamiaiar na starym sanie posypac za linem,tylko jak ciagle leje.u pudlika dorobili mi przewod i dupa ,2dychy w bloto ,dlugi wikend i nikt nierobi-itak zleci caly god,ten twoj patrol nawet spoko,ostatnio wiolka ;o takiego bys kupil to moze bysmy pojezdzilitomek 79 pisze:mayer dziecko drogie![]()

odrazu ci mowilem patrola se kup 

wybieram sie w piatek w bieszczady,szukam jakiegos fajnego schroniska-musi byc dzicz-jakby ktos mogl cos doradzic ,aha jade osobowka .gaz jeszcze musi poczekac
mam pytanko,na drugim baniaku jeden zawór nie chce pracować,popychacz zawiesza sie.jak kręcę korba to pracuje a jak zapale silnik to zaraz nierobi.tak to wygląda jakby popychacz wypadał ze 'szklanki'.jaki może być powód tego,i jak sie dostać do tego.motor żuk
sprawdź czy na tym zaworze przy dźwigience nie ukruszyła Ci się śruba do regulacji luzu, ja u siebie tak miałem. 3 razy wsadzałem laskę na miejsce, zanim się zorientowałem, że śruba jest ukruszona i przez nią wypada laska...
dziku niewiem co jest,mialem klopot tak jak pisalem z drugim baniakiem -udalo sie ustawic i hula,teraz to somo z trzecim-raz wlozylem popychacz to dzialal-wyjechalem na prube i po 200m znowu wyskoczyl czy zawiesil sie-niewiem.jak nierobi jakis zawor to zaraz fuka z kolektora-z tego miejsca co jest polaczony z przyspieszaczem zapl.wyciagnalem popychacz i jest wykrzywiony-byl prosty.no i po kazdym takim numerze zawor nie lezy centralnie na sprezynie.dodam ze w zuku hulalo serce nawet nawet.zawory byly rozbierane ale jest poskladane tak jak bylo.jaki moze byc powod,co musze sprawdzic zanim go wyrzuceDziku2 pisze:sprawdź czy na tym zaworze przy dźwigience nie ukruszyła Ci się śruba do regulacji luzu, ja u siebie tak miałem. 3 razy wsadzałem laskę na miejsce, zanim się zorientowałem, że śruba jest ukruszona i przez nią wypada laska...

dzieki za odp. czy mozliwe jest ze glowica jest za duzo splanowana-popychacz na zaworze ktury nierobi jest wykrzywiony.jak tak co co moge zrobic?dwie uszczelki?doradzcie cosmayer2 pisze:dziku niewiem co jest,mialem klopot tak jak pisalem z drugim baniakiem -udalo sie ustawic i hula,teraz to somo z trzecim-raz wlozylem popychacz to dzialal-wyjechalem na prube i po 200m znowu wyskoczyl czy zawiesil sie-niewiem.jak nierobi jakis zawor to zaraz fuka z kolektora-z tego miejsca co jest polaczony z przyspieszaczem zapl.wyciagnalem popychacz i jest wykrzywiony-byl prosty.no i po kazdym takim numerze zawor nie lezy centralnie na sprezynie.dodam ze w zuku hulalo serce nawet nawet.zawory byly rozbierane ale jest poskladane tak jak bylo.jaki moze byc powod,co musze sprawdzic zanim go wyrzuceDziku2 pisze:sprawdź czy na tym zaworze przy dźwigience nie ukruszyła Ci się śruba do regulacji luzu, ja u siebie tak miałem. 3 razy wsadzałem laskę na miejsce, zanim się zorientowałem, że śruba jest ukruszona i przez nią wypada laska...
te majer, szkoda bom zapomnial o tobie ,zuczka sprzedalem za grosze a tam motor mial jedyne 40 tys najechane
co ty myslisz ze ja je kolekcjonuje?masz moze ksiazke napraw z zuka?tomek 79 pisze:te majer, szkoda bom zapomnial o tobie ,zuczka sprzedalem za grosze a tam motor mial jedyne 40 tys najechane
[/quote]
dzieki za odp. czy mozliwe jest ze glowica jest za duzo splanowana-popychacz na zaworze ktury nierobi jest wykrzywiony.jak tak co co moge zrobic?dwie uszczelki?doradzcie cos[/quote]
skróć go ...
dzieki za odp. czy mozliwe jest ze glowica jest za duzo splanowana-popychacz na zaworze ktury nierobi jest wykrzywiony.jak tak co co moge zrobic?dwie uszczelki?doradzcie cos[/quote]
skróć go ...
Diffland .pl
Diffland Classic Car .pl
i wiele innych )
Diffland Classic Car .pl
i wiele innych )
dzieki za odp. czy mozliwe jest ze glowica jest za duzo splanowana-popychacz na zaworze ktury nierobi jest wykrzywiony.jak tak co co moge zrobic?dwie uszczelki?doradzcie cos[/quote]gri74 pisze:
skróć go ...[/quote]
sprawa zalatwiona.koles cos nadmienil ze silnik sie grzeje i cos tam sie sie rozgrzewa-takie pierdoly.mialem malo oleju,zainwestowalem w 2 litry mineralnego i narazie ok