Śliczny Gazik!!!!!!!!
Moderator: Student
Re: Śliczny Gazik!!!!!!!!
Brak blachy na tylnej klapie + boczne zawiasy, silnik, nieoryginalne fotele, pałąk, brak wlewu paliwa, korek LPG, światła tył i przód...jest tego trochę, ale mam wrażenie że niezła kasa za ten stan. W miarę łatwy powrót do oryginału. No i fura jezdna...można jeździć i dłubać.
http://olx.pl/oferta/gaz-69-CID5-IDbjZF ... a67c6fa6e7
Twierdzenie sprzedawcy niekoniecznie musi mieć wiele wspólnego z rzeczywistością.geepsy pisze: W miarę łatwy powrót do oryginału. No i fura jezdna...można jeździć i dłubać.
Jakoś dziwnie wygląda tunel na przegrodzie (ten nad sprzęgłem)...jakoś podejrzanie.
GAZ-69M: R-125M / RD-115 będzie...
K-750W
Wolf Fu2
RD-115z
K-750W
Wolf Fu2
RD-115z
To może mieć związek z żukowskim silnikiem. I tak lepiej, że ktoś fachowo podwyższył tunel zamiast na chama klepać młotem wgłębienie w grodzi dla wyższego silnika (jak to się dzieje w 90% przypadków).grobas pisze:[...]
Jakoś dziwnie wygląda tunel na przegrodzie (ten nad sprzęgłem)...jakoś podejrzanie.
pzdr.

Marek (Argus)
W-160 3,3TD + Czapajew
W-160 3,3TD + Czapajew
Celem uniknięcia dewastacji ściany grodziowej przy instalacji silnika z poczciwego żuka, wystarczy zastosować podwójną poduszkę pod obudową sprzęgła.Marek pisze:To może mieć związek z żukowskim silnikiem. I tak lepiej, że ktoś fachowo podwyższył tunel zamiast na chama klepać młotem wgłębienie w grodzi dla wyższego silnika (jak to się dzieje w 90% przypadków).grobas pisze:[...]
pzdr.
Gaz 69M (E) 1972r.
Ja mam S-21 i tunel nie jest podwyższany. Ściana grodziowa u góry też nie jest zmasakrowana, ale przez to przewód olejowy wychodzacy z głowicy jest bardzo na styk. Jakoś to działało, ale zostanie rozwiązane poprzez ekstrakcję S-21 i powrót do oryginalnego serca. 

K-750W
Wolf Fu2
RD-115z
K-750W
Wolf Fu2
RD-115z
- toruńskigazik
-
Mnie zaczynają już wk.....ć aukcje z opisem "silnik żuka, reszta 100 % oryginał. Jaki k..wa oryginał. Oświetlenie, deska rozdzielcza, siedzenia, całe wyposażenie komory silnika i cała masa brakujących lub nie oryginalnych detali. Jestem w trakcie poszukiwania komandorki dla mojego klienta. Jest to ufny człowiek, liczący na uczciwość sprzedających. Jedyny jego trafny zakup to Gaz rodem z DDR, od forumowego kolegi z resztą. Pozostałe zakupione przez niego gazy są "znacznie mniej" trafioną inwestycją. Oczywiście zostały zakupione po zapewnieniach od sprzedających o ich dobrym oraz oryginalnym stanie. Moim zdaniem, w sytuacji gdy sprzedający nie posada wiedzy o sprzedawanym aucie, uczciwym podejściem jest opis "stan i kompletność widoczna na fotkach" no i zamieszczenie dobrych zdjęć. Wypisywanie bredni o oryginalności daje tylko powód do drwin na forach takich jak to.grobas pisze:Twierdzenie sprzedawcy niekoniecznie musi mieć wiele wspólnego z rzeczywistością.geepsy pisze: W miarę łatwy powrót do oryginału. No i fura jezdna...można jeździć i dłubać.
Liczy się tylko frajda
!!!!!
Był Gaz 69

Był Gaz 69
- dawidbajorek
-
46....469 

http://olx.pl/oferta/gaz-69-gaz-69-am-k ... a67c6fa6e7
Tu oferta sprzedaży gazika mojego kolegi - też z cena poszedł nieadekwatnie do stanu...
Tu oferta sprzedaży gazika mojego kolegi - też z cena poszedł nieadekwatnie do stanu...
Gaz 69M (E) 1972r.
Cena jaka jest widac ale stan fajny, teraz remontuje komandorke i tak sobie mysle ze koszt to min. 25 tys zlotych (auto i głównie częsci)+ masa mej pracy którą nie wiem jak wycenić bo w sumie przy tym odpoczywam, a licząc po np 30 zl/h (zanizony koszt względem warsztatów) to wyszlo by podobnie.
- dawidbajorek
-
46....469 

- dawidbajorek
-
46....469 

No tak ale cena u nas duzo taniej, przynajmniej na razie.
Swoja droga te auta jak i czesci caly czas plyna ze wschodu.
Swoja droga te auta jak i czesci caly czas plyna ze wschodu.
K-750W
Wolf Fu2
RD-115z
K-750W
Wolf Fu2
RD-115z
- dawidbajorek
-
i to jest chemik, zastanawiam się tylko nad tym co poeta miał na myśli ..."odradzam kupowanie ruiny za 5 dokładać 5 i być niezadowolonym. Samochód w tym stanie godny uwagi". Czy jak go kupię za 11,5 będę zadowolony czy jak dołożę kolejne 5 będę nie tak bardzo wk......

Chyb jednak wolałbym kupić tego chemika nic z nim nie robić i nie być niezadowolonym bo nie dołożyłem 5 ...
http://olx.pl/oferta/gaz-69-CID5-IDcN0g ... 67adbb6210
46....469 

- Misiek Cypr
-
Cholera, miesiac za pozno. A juz kupilem generator kosztow,
Obecnie park maszyn nie zawiera 4x4
513549044
513549044
Ale to rumun patrząc po szybie przedniej 

K-750W
Wolf Fu2
RD-115z
K-750W
Wolf Fu2
RD-115z
Patrząc po szybie to masz rację . Ale patrząc ile w nim pozmieniali to może i szyba poszła inna. Tak bardzo wranglerowato wygląda ten pojazd 

-
-
Już było 

Old Roki newer daj- sprzedany
corsabjedenpięcde- płakałem jak złomowałem
Santana wiertarka
corsabjedenpięcde- płakałem jak złomowałem
Santana wiertarka
-
-
Najlepsze jest zdjęcia silnika z komory całkiem innego auta.A reszta renderingi albo inne kompueterowe zajawki.Pokazcie foto zywego blaszanego gaziora.
- cornmencita
- jestem tu nowy...
wydech
no i "amortyzatory ramionowe"

no i "amortyzatory ramionowe"

K-750W
Wolf Fu2
RD-115z
K-750W
Wolf Fu2