Moderator: Student
Do Gazeli cena tarcz: 427,00 PLN lub 244,00 PLN (cena zalezy od srednicy czegostam).Gazon pisze:Jak w Polsce jest serwis Gazelli , to niech ktos sprawdzi ile kosztuja torcze i zaciski od Gazelli Sobol przednie . Wchodza bez zadnych przerobek u mnie mozna kupic na 30-40% taniej jak od Uaza.
Pozdrawiam Gazon
z tego co sie dowiadywalem to nie musza byc 16Jaroma pisze:Hej tamnikt nic wiecej nie napisze
![]()
![]()
Jestem bardziej przekonany do pierwszej opcji czyli wentylowane tarcze uaza, zacisk ford sierra. Mam juz namiary na te czesci wystarczy zamowic, kupic i na nastepny dzien przyjedzie.
Nadal jednak nie mam 100% pewności czy da sie na to ubrac normalna felge 15" uaza
A pokazywałeś już ogółowi zdjęcia swoich tarczówek?? Bo ja bym chętnie zobaczył jak to jest rozwiązane, bo taka kombinacje jest dobra i raczej tania, najbardziej interesujące są zdjęcia płyty mocującej a jak by sie jakiś rysunek tego znalazł to już wogóle było by super!!Jarek_ pisze:z tego co sie dowiadywalem to nie musza byc 16Jaroma pisze:Hej tamnikt nic wiecej nie napisze
![]()
![]()
Jestem bardziej przekonany do pierwszej opcji czyli wentylowane tarcze uaza, zacisk ford sierra. Mam juz namiary na te czesci wystarczy zamowic, kupic i na nastepny dzien przyjedzie.
Nadal jednak nie mam 100% pewności czy da sie na to ubrac normalna felge 15" uaza![]()
ja mam tarcze samuraj zaciski FSO lucas i oryginalne felgi nie pasuja, zabardzo wchodza na zacisk, ja mam zalorzone mangelsy 15 i jest ok, mozna od suzuki felgi i tez pasuja mam na zapasie
ooooo fuck czyli nawet z mniejszymi tarczami niz uazowe i zaciskami FSO nie da sie felgi 15" zalorzycJarek_ pisze: z tego co sie dowiadywalem to nie musza byc 16![]()
ja mam tarcze samuraj zaciski FSO lucas i oryginalne felgi nie pasuja, zabardzo wchodza na zacisk, ja mam zalorzone mangelsy 15 i jest ok, mozna od suzuki felgi i tez pasuja mam na zapasie
misiek.s pisze:Dobra niech ktoś powie jak wstawić zdjęcia to wstawie pare fotek z zaciskami FSO i tarczami suzuki
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 2 gości