Gabarytowo wygląda jak nasza polska ale jest od niej niższa, zbiornik ma jakieś 15 cm wysokości

Jedyna sygnatura to ta widoczna na rączce, kosztowała aż 9P 50K

Moderator: Student
A Twoje uszczelki są w złym stanie? Po stokroć lepiej założyć oryginalną uszczelkę nawet jeśli wymaga doczyszczenia i regeneracji. A uszczelki które przedstawiłeś - znam je od lat - nie są to oryginalne uszczelki okna tylko coś do niej w miarę podobnego. Polecam zamykanie ramki po montażu tej uszczelkikrys80 pisze:Wlasnie zakupuje zestaw uszczelek okna i tu maja dwie opcje tej uszczelki
A Twoje uszczelki są w złym stanie? Po stokroć lepiej założyć oryginalną uszczelkę nawet jeśli wymaga doczyszczenia i regeneracji. A uszczelki które przedstawiłeś - znam je od lat - nie są to oryginalne uszczelki okna tylko coś do niej w miarę podobnego. Polecam zamykanie ramki po montażu tej uszczelkikrys80 pisze:Wlasnie zakupuje zestaw uszczelek okna i tu maja dwie opcje tej uszczelki
Niestety moje uszczelki sie juz przwie porospadaly.piotr759 pisze:A Twoje uszczelki są w złym stanie? Po stokroć lepiej założyć oryginalną uszczelkę nawet jeśli wymaga doczyszczenia i regeneracji. A uszczelki które przedstawiłeś - znam je od lat - nie są to oryginalne uszczelki okna tylko coś do niej w miarę podobnego. Polecam zamykanie ramki po montażu tej uszczelkikrys80 pisze:Wlasnie zakupuje zestaw uszczelek okna i tu maja dwie opcje tej uszczelkipalce można połamać.
i nawet pasuje tutajdawidbajorek pisze:Wyciągnołem swoją lutlampę która w schowku mieści sie idealnie, myślałem że jest mniejsza... coś jak ta po lewej
Gabarytowo wygląda jak nasza polska ale jest od niej niższa, zbiornik ma jakieś 15 cm wysokości
Jedyna sygnatura to ta widoczna na rączce, kosztowała aż 9P 50K
Witam,frater-lukas pisze:Rozmawiałem przed chwilą z kolegą, który może podjąć się produkcji dywaników. Koszt kompletu wyniósłby około 120 zł.
Kto byłby zainteresowany?
Jak na razie przygotowuje dokumentację. Jak będzie coś wiadomo to dam znaćGeronimo170 pisze:Witam,frater-lukas pisze:Rozmawiałem przed chwilą z kolegą, który może podjąć się produkcji dywaników. Koszt kompletu wyniósłby około 120 zł.
Kto byłby zainteresowany?
Czy cos nowego na ten temat?
Pozdrawiam.
cacanypiotr759 pisze:Wczoraj przytrafił mi się taki rodzynek:
No niestety - był jeden. Kupiony na allegro, wczoraj, cenę przemilczę - żeby Was nie wkurzać przy niedzieli.Żurek pisze: cacany! nie mieli dwóch
gdzie ? kiedy ? wiele ?
też taki chcę !
A to K-22G?....Czy jakis inny?piotr759 pisze:No niestety - był jeden. Kupiony na allegro, wczoraj, cenę przemilczę - żeby Was nie wkurzać przy niedzieli.Żurek pisze: cacany! nie mieli dwóch
gdzie ? kiedy ? wiele ?
też taki chcę !
Ze zdjęć wychodzi mi, że to K22D (Д) - czyli zgodnie z instrukcją gaźnik jest gazikowy dla pojemności 2120. W radzieckiej instrukcji Gaza 69M oprócz gaźnika K22R (P) jest też coś opisane o gaźniku K22D (Д) - ale nie mogę tego odcyfrować.krys80 pisze:A to K-22G?....Czy jakis inny?piotr759 pisze:No niestety - był jeden. Kupiony na allegro, wczoraj, cenę przemilczę - żeby Was nie wkurzać przy niedzieli.Żurek pisze: cacany! nie mieli dwóch
gdzie ? kiedy ? wiele ?
też taki chcę !
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 3 gości