Moderator: Student
Ciekawe z jakiego wzoru byly robione. Fajnie ze maja ta pieczatke itp. ale ktos chyba dal osobie wykonujacej matryce jakas dziwna wersjegrobas pisze:Ciekaw jestem jak się one mają do oryginałów.
Trzecie i czwarte zdjęcie w aukcji jest w jakiś zwłokach GAZikapiotr759 pisze:Sprzedawca dywaników - Barbara73, jest stale obecna na allegro. Ostatni kupiłem od niej tą ziłowską olejarkę.
Napiszę do niej - poproszę o przymiarkę dywaników do gazika (o ile takowy pojazd posiada). Ten dywanik kierowcy faktycznie jest inny - dłuższy, z wycięciem na przełącznik świateł, tylna krawędź też jakaś nie taka...
Dziwne - u mnie na miniaturkach widać zupełnie inne fotki.grobas pisze:Trzecie i czwarte zdjęcie w aukcji jest w jakiś zwłokach GAZikapiotr759 pisze:Sprzedawca dywaników - Barbara73, jest stale obecna na allegro. Ostatni kupiłem od niej tą ziłowską olejarkę.
Napiszę do niej - poproszę o przymiarkę dywaników do gazika (o ile takowy pojazd posiada). Ten dywanik kierowcy faktycznie jest inny - dłuższy, z wycięciem na przełącznik świateł, tylna krawędź też jakaś nie taka...
Rafał - Ty w topografie miałeś chyba oryginalne dywaniki? Masz może jakieś fotki? zwłaszcza ich ułożenie względem karoserii?rafał29 pisze:jednak te dywaniki faktycznie są z Ukrainy, gość co mu dałem formę dopiero od 15 grudnia będzie sprzedawał
Śliczna ta komandorkarafał29 pisze:szczerze nie wiem - teraz wróciłem z Niemiec - zapodałem komandorke z oryginalnym przebiegiem 5 tys km
Kolejny dziwny reduktor - tym razem nowy:piotr759 pisze:Taki dziś na allegro wypłynął reduktor - ktoś wie do czego jest to ustrojstwo oznaczone strzałką![]()
Pojawiły się nowe fotki dywaników - tym razem w ładnym Gazie:krys80 pisze:A tu kolejny wytwórca dywaników:
Kiedys item nieosiagalny....teraz producentów moze byc wiecej niz nabywców.
Kto wie....moze za pare lat jak drukarki 3D sie rozwina to wszystko bedzie mozna sobie w domu wydrukowac.
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 1 gość