Żukowskie tulejki do resorów gazikowych...

gaz 69, 67, 63 itd...

Moderator: Student

Awatar użytkownika
kedek
Kontaktowanie:

Post autor: kedek » czw gru 09, 2004 11:28 pm

maksz pisze:pamietajmy ze jeszcze sa w produkcji gumowe pod gazika. czarna guma ale nie trzeba przycinac... i tez tanie
Przycinanie 24 szt. trwało około 20 minut (+ 10 minut szukania 2 szt. które zostawiłem w skanerze :lol: ) wiec jeszcze nie tragedia 8)
zwykła tandetna guma na pewno mniej wytrzyma niż to, a cena z pewnością jest podobna...
uazopatroloroburofordostar do błota
KTM EXC do łamania nóg
gazior do wycieczkowania

klon

Post autor: klon » śr gru 15, 2004 12:06 am

jak ktoś lubi się bawić to może zrobić jak ja kupiłem gumy zlane razem z metalem chyba od lublina skróciłem je na tokarni i w warsztacie przerobili mi resory od UAZa ( :D tuleja od lublina ma inny rozmiar i trzeba ucho przerobić) i tak juz dwa lata śmigam

Awatar użytkownika
kedek
Kontaktowanie:

Post autor: kedek » śr gru 15, 2004 3:00 pm

Jak bym miał tak kombinować to już bym sobie w ogóle jakies inne resorki najchetniej zapodał...
KTM EXC do łamania nóg
gazior do wycieczkowania

klon

Post autor: klon » śr gru 15, 2004 4:51 pm

może jest dużo pracy ale nie musze się martwić jadąc brukiem, że coś dzwoni na razie sprawuje sie bardzo dobrze i jest gites a autko prosto się prowadzi

Awatar użytkownika
JaFuzz
Kontaktowanie:

Post autor: JaFuzz » wt lut 08, 2005 4:58 pm

kedek pisze: Przycinanie 24 szt. trwało około 20 minut (+ 10 minut szukania 2 szt. które zostawiłem w skanerze :lol: ) wiec jeszcze nie tragedia 8)
zwykła tandetna guma na pewno mniej wytrzyma niż to, a cena z pewnością jest podobna...
Trochu czasu minęło... jak się spisują te czerwonki ?? powiedz no czy dostałes je bez problemu czy dużo szukania było ?? u nas w 3mieście towar deficytowy :( nigdzie nie mają :)16 i co gorsza mieć nie mogą :evil:
Pisałeś wcześniej że ci przysłali te gumki.... może masz jeszcze namiary na tych co przysyłają ?? :)21 byłbym bałdzo wdzięczny
P2, M10, K175, 69M
Remont Miska

Awatar użytkownika
kedek
Kontaktowanie:

Post autor: kedek » wt lut 08, 2005 5:28 pm

Jak na razie spisują się dobrze, chociaż nie były zbyt dużo jeżdżone... jeśli chodzi o ten sklep to jest on w Smardzowie pod Wrocławiem, nr telefonu wysyłam na PW
KTM EXC do łamania nóg
gazior do wycieczkowania

ODPOWIEDZ

Wróć do „Gaz”