Gazior na ramie Uaza
Moderator: Student
- ---Ryba---
- Kontaktowanie:
to jak do ...
to jak w koncu z tym przekładaniem ramy uaza do gza ma ktoś jakieś konkretne informacje ............temat rzucony i nie wyjaśniony .....SKANDAL
- ---Ryba---
- Kontaktowanie:
- ---Ryba---
- Kontaktowanie:
No to ja jestem chętny. p.rybak@wp.plmisio pisze:mama pare zdjec gaza na ramie uaza
jak kto chetny to moge podeslac na maila
- ---Ryba---
- Kontaktowanie:
poszlo---Ryba--- pisze:No to ja jestem chętny. p.rybak@wp.plmisio pisze:mama pare zdjec gaza na ramie uaza
jak kto chetny to moge podeslac na maila

ten gaz ma caly dol uaza lacznie ze skrzynia biegow, reduktorem i mostami
Suzuki sj413 `85 nie motane 

- ---Ryba---
- Kontaktowanie:
misio możesz mi też podesłać te fotki
5
mam w palnach też tak zrobić bo mojego gaza rama zaczyna pokazywać oznaki czasu i rude ja chrupie gdzieniegdzie. Mam zdrową rame uaza i może na jesieni bum się zabrał za przekładke.
darekgaz@polbox.com

mam w palnach też tak zrobić bo mojego gaza rama zaczyna pokazywać oznaki czasu i rude ja chrupie gdzieniegdzie. Mam zdrową rame uaza i może na jesieni bum się zabrał za przekładke.
darekgaz@polbox.com
Gazy 69
Kiedys dostałem oferte kolesia( jak poszukam to może znajde gdzieś namiary) który sam zaprojektował rame która pasowała do gaza i uaza i miała jeszcze pod spodem kosz na bodajrze 60l butle LPG, a ceny miał całkiem przystepne 1500 ze zwykłej i 3000zt z nierdzewnej stali. Może to jest jakies rozwiązanie i za te 3000 zt znika problem z rdzą.
Choroba Gaz69.
Wszelkie wartościowe foty wysyłajcie na @, a znajdą sie tu www.luk.desk.pl
Wszelkie wartościowe foty wysyłajcie na @, a znajdą sie tu www.luk.desk.pl
- ---Ryba---
- Kontaktowanie:
to może na ten wyślijmisio pisze:@Darek
twój mejl odrzucil moją wiadomość podaj inny adres
@Kaktus
poszło
mitsu@pf.pl
Gazy 69
Nie wiem jakie ciekawostkibanan pisze:to może szanowni koledzy Mag i Szary troche ruszą paluszkami i nabazgrolą jakie to główne ciekawostki można napotkać podczas stawiania Gieza na uazowskiej ramie ?

ale widziałem komandorkę na na ramie uaza ,i jakbym pod spód nie luknoł to bym nie wiedział,że cały spód od uaza
wizualnie "oryginalna" bez żadnych udziwnień

LJ 70