Moderator: Student
Rzadko się zdarza aby po tylu latach, wszystkie GAZiory miały tę samą ilość przełączników,Dave2 pisze:a reszta przełączników?
Nikt się nie obraża .Dave2 pisze:ja troche źle sie wyraziłem pisząc "deska rozdzielcza" bo chodziło mi o cały przód , nie wiem jak to jeszcze inaczej łopatologicznie wytłumaczyćgaza mam dopiero tydzień stąd te moje laikowe pytania bez urazy
Na kolana drogie dziatki, czołem do ziemi przed Darkiem,Żurek pisze:Przyłączam sie do tematu![]()
też bym potrzebował jakies opisy i instrukcje a konkretnie chodzi o rozmieszczenie przełaczników ( od dmuchawy, szperacz itp ) w jakiej kolejności i gdzie który .....
bo otworów u mnie na desce bez liku i nie wiem który do czego
Żurek pisze:Przyłączam sie do tematu![]()
też bym potrzebował jakies opisy i instrukcje a konkretnie chodzi o rozmieszczenie przełaczników ( od dmuchawy, szperacz itp ) w jakiej kolejności i gdzie który .....
bo otworów u mnie na desce bez liku i nie wiem który do czego
No to proszę : mickep@wp.plbaranarti pisze:na priva to Ci nie przejdzie
musisz podac prywatny e-mail
Oj Wikingu i namieszałeś Żurkowi;)wiking pisze:Żurek pisze:Przyłączam sie do tematu![]()
bo otworów u mnie na desce bez liku i nie wiem który do czegoOj , nie dobrze Żureczku że masz tak dużo otworów
prawdziwy GAZik na tzw desce rozdzielczej ma tylko jeden przełącznik do wentylatora
pozostałe mieszczą się pod spodem tuż pod samą krawędzią w/w.
wyłącznik szperacza mieści się po lewej stronie tuż przy bezpiecznikach
![]()
No fajnie .....przywitałeś się i co....?Zambezii pisze:Witam! czy mógłby mi też ktoś przesłać tą instrukcję?? x.misiu@wp.pl pozdrawiam!!
Nooo dobraa przepraszamJA'JACEK pisze: No fajnie .....przywitałeś się i co....?
Może byś napisał coś jeszcze o sobie..... taki nieśmiały jesteś...?
Napisz czym jeździsz, mniej więcej skąd jesteś.
Adres m@łpi proponuję wstawić w profil, tak jak inni, będzie prościej.
No.... i czekać .....czekać cierpliwie.![]()
W końcu nie znamy Cię, a może będziesz chciał handlować naszą wiedzą.
Łaski to nie robisz kolego Michale z małej mieściny niedaleko Nysy.....Zambezii pisze: (...)
Nooo dobraa przepraszam (...)
Życzę Ci trafnego zakupu, na pewno będziesz miał dużo frajdy z jazdy i leżenia pod nim.Zambezii pisze: (...) (zastanawiam się nad Gazikiem lub Uazem) (...)
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 2 gości