luk pisze:Pismo obrazkowe mówi że to dziwny MUcoś tam......z dzieloną przednią szybą![]()
![]()
![]()
5
6
6

strasznie podoba mi sie to to koło zapasowe

Moderator: Student
luk pisze:Pismo obrazkowe mówi że to dziwny MUcoś tam......z dzieloną przednią szybą![]()
![]()
![]()
5
6
6
To najlepiej motorek od jakiegoś śmigłowca (wraz z górnym osprzętem) - wtedy nie dosyć że podjedzie, ale jeszcze podleci pod każdą góręSUSZI pisze:Jak daleko trzeba by sie posunac z tymi przerobkami zeby auto w terenie nie klekalo i pod gorke sie wciagnelo bez problemow5
Jaki nalezalo by wladowac motorek bo z tego co piszecie orginalny jest do zmiany5
To była anomalia terenowa właściwa dla prekambryjsiego gnoju.czesław&jarząbek pisze:hmmm...zdazyło mi sie widzieć pare razy...resory nad ramą...ostatnio jak bąku złotą pytą dachowałKajman pisze:Panowie z tego co wiem to istotną róznica jest również to ze Muscal ma przednie resory pod ramą przez co jest nieco wyższy
To twoje auto jakieś cholernie podatane na anomalieBĄKU pisze:To była anomalia terenowa właściwa dla prekambryjsiego gnoju.czesław&jarząbek pisze:hmmm...zdazyło mi sie widzieć pare razy...resory nad ramą...ostatnio jak bąku złotą pytą dachowałKajman pisze:Panowie z tego co wiem to istotną róznica jest również to ze Muscal ma przednie resory pod ramą przez co jest nieco wyższy
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 1 gość