Moderator: Student
e a zawory jak zes ustawił ? Jak dokładnie niewiesz jak ustawic to daj mu troche wieksze zeby se klepał i musi gadaćzaq pisze:Wielka prośba o radę:
Po założeniu głowicy nie mogłem odpalić silnika. Wyczyściłem gaźnik, trysnąłem samostartem i odpaliłem. Pochodził kilka minut, nawet równo, poczym zdechł. Jak odpaliłem po raz drugi to palił chyba tylko na jednym cylindrze, nierówno i wręcz pryskał benzyna z gaźnika. Niedługo trafię do psychiatryka przez ten silnik, więc proszę o rzeczowe odpowiedzi. Czy mogą to być źle ustawione zawory? Czy może przyczyny szukać w gaźniku? Skrzynka browara, dla tego kto postawi trafną diagnozę, która się sprawdzi.
Tiger, masz u mnie skrzynkę browaratiger pisze:I kto mowil ze laski popychaczy???
No dobra, moje wymagania są chyba rzeczywiście utopijnetiger pisze:Chlopie czego ty wymagasz od tego silnika?? Ja przy nim spedzilem tyle czasu ze dwadziescie bym juz zmienil za ten czas
troche wiedzy mi jeszcze o nim zostalo
ale najbardziej utkwilo mi w pamieci jak go przeciagnalem za gazikiem a pozniej na zlom wywiozlem.
to dymienie oznacza, ze kończą się prowadnice zaworowe...zaq pisze:Tiger, masz u mnie skrzynkę browaratiger pisze:I kto mowil ze laski popychaczy???![]()
Spytam jescze o rzecz jedną: na wolnych nie dymi, na wysokich obrotach też nie, natomiast jak się szybko odpuści gazu na bardzo wysokich obrotach, to z ruru daje biały dymTo normalne?
przeciągnął go na łańcuchu... już się chwalił... i tym sposobem wywiózł na złom...JA'JACEK pisze:Tiger ... geniuszu... daj se siana....
Wszyscy już wiedzą co zrobiłeś ze swoim S21, a jak nie, to na pewno się dowiedzą,
bo zanudzasz nas tą swoją opowieścią od dłuższego czasu.![]()
Przyjmij wreszcie do wiadomości że ktoś może lubi ten silnik, ma taki kaprys i już.
Przecież napisałem...... wszyscy (prawie) wiedzą.....wladimir.r pisze:przeciągnął go na łańcuchu... już się chwalił... i tym sposobem wywiózł na złom...JA'JACEK pisze:Tiger ... geniuszu... daj se siana....
Wszyscy już wiedzą co zrobiłeś ze swoim S21, a jak nie, to na pewno się dowiedzą,
bo zanudzasz nas tą swoją opowieścią od dłuższego czasu.![]()
Przyjmij wreszcie do wiadomości że ktoś może lubi ten silnik, ma taki kaprys i już.
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 4 gości