Banan - Tobie VW porządnie musiał zajść za skórę...

Moderator: Student
Cytrynki zostaw w spokoju, a fachowiec rację miał. 1,9TD to zmoty. Jak pisałem 1,8D (te też); 1,9D; 1,8TD w beniach były.czesław&jarząbek pisze:jaki wyrób tacy fachowcySilvestr pisze:... i jak tu wierzyć "fachowcom" od cytryn. Zapierał się, że były tylko 1.8 TD montowane.czesław&jarząbek pisze:![]()
ja miałem we firmie bx 1.9 td kumbi...1.9 takie jak w polonezach puziotach i inszym badziewiu
To nie wszystko wiesz bo były też RR-y z pełną hydrą citroena - gotowe zastawy od żabojadów kupowali - widać zielone tzw. gruchy po otwarciu maski.czesław&jarząbek pisze:noo...to niestety prawda...mini takie było, a i w latach 90 w jaguarach xj był leveling tylnej osi gazowo-hydrauliczny...jak hedera w bibzonieGrzegorz G. pisze: A na cytrynowskim zawiechu to brytyjckie cuda też jeżdżą.
nic z tegoGrzegorz G. pisze:To nie wszystko wiesz bo były też RR-y z pełną hydrą citroena - gotowe zastawy od żabojadów kupowali - widać zielone tzw. gruchy po otwarciu maski.czesław&jarząbek pisze:noo...to niestety prawda...mini takie było, a i w latach 90 w jaguarach xj był leveling tylnej osi gazowo-hydrauliczny...jak hedera w bibzonieGrzegorz G. pisze: A na cytrynowskim zawiechu to brytyjckie cuda też jeżdżą.
Wiesz co Banan, nie żebym Ci nie wierzył w te VAG-wybuchy, ale ja to chyba szczęście mam.banan pisze:one są....kwartalne
Po 500 tyś km jeżdżą. Widziałem takie. Chodziły w firmie i dbane to one za bardzo nie były. I problemów też z nimi nie mieli.Maq pisze:Wiesz co Banan, nie żebym Ci nie wierzył w te VAG-wybuchy, ale ja to chyba szczęście mam.banan pisze:one są....kwartalne
Zanim przesiadłem się na jedynie słuszne auta z napędem to przerobiłem 3 golfy (1.6TD, 1.9TD, 1.9TDI). Dwa pierwsze sprzedałem sprawne w okolicach 300tys.km, trzeciego, również sprawnego ~150tys.km. Z tym ostatnim miałem niedawno kontakt i pacjent zeznał, że przy 300tys.km padło turbo. Poza tym tylko materiały eksploatacyjne.
A mój ojciec znając historię moich golfów nabył drogą kupna fajowistego passata z 4-motion i do tej pory (100tys.km) jest O.K.
Odpukuję, puk, puk....
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 1 gość