JA'JACEK pisze:
Witam.
Andrzeju, (jak mniemam)....
Jest spoko -

Moderator: Student
Jak chcesz paradować, jeździsz ortodoksem, jak chcesz pojeździć, musisz poprzerabiaćJA'JACEK pisze:AndGaz pisze:Witam.A poza tym proszę Jacek przeczytaj do kogo i na jaki temat tu się pije...
Andrzeju, (jak mniemam).
Bez urazy, nie zamierzam nikogo obrazić.
Może się niezręcznie wypowiedziałem,
w końcu każda metoda jest dobra, tylko serce mi krwawi
jak widze GAZiora w 60% poskładanego z TOYi , merola, Poldka i
Malucha
Jagoda pisze:No to chyba w życiu nie jeździłeś oryginalnym GAZ-em, może to nie jest super-lux-torpeda, ale te swoje 90 wyciągnie, a mocy ma aż do końca.
Ostatnio ciągnąłem Jeepa Willisa oryginalnym GAZ-em ok 130km (z Ziembic do Kluczborka), jako że skończyła Mi się linka od szybkościomierza, to jechałem tak na oko. W pewnym momencie doszedł mnie kolega Muskiem (na Oplu) i powiedział, żebym tak nie zapier..., bo MUTT nie może nadążyć, okazało się, że zapinałem non stop 80km/h z Willusiem na sznurku.
P.S. Kolega w Willusiu rzeczywiście był blady, gdyż miał za ciasno spasowane sforznie zwrotnicy i mu Jeep myszkował.
Tylko po co? Koszt dorobienia pewnie będzie nie mały, a efekt może być różny.Żurek pisze: potrzebuję pożyczyć całą ramkę szyby ewentualnie sam dół...
mój koleżka zaoferował się że jest w stanie dorobić taką ramkę z amelinium ... tylko potrzebuje starą na wzór...
to ja poproszęrafał29 pisze:ja mam taka trochę nadszarpniętą przez ząb czasu ale na wzór będzie ok - w przyszłym tygodniu będę w Warszawie to ci mogę podrzucić
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 15 gości