Moderator: Student
witam.naprawde, ladny,tylko te rury jakies takie.czesiek pisze:Witam.
Przedstawię się:
Mam na imię Czesiek.
"Urzęduję" w Szczecinie.
Mam GAZ-a 69M (od czerwca 2009 r.) z 1962 r.
To mój drugi GAZ 69M, pierwszym jeździłem w latach '80 ubiegłego wieku.
"Trochę" przy nim (tym obecnym oczywiście) popracowałem i bez problemu przeszedł badanie techniczne, ale jeszcze przy nim ho ho ho, albo i więcej pracy.
http://img245.imageshack.us/i/przezpole2.jpg/
Pozdrawiam.
seniorsiara pisze:(...)
1. Miał (uwaga już słyszę ten śmiech) chromowany na wysoki połysk panel wskaźników z wmontowanym manometrem oleju mierzącym rzeczywiste ciśnienie w układzie smarowania(...)
seniorsiara pisze:KTOKOLWIEK WIDZIAŁ, KTOKOLWIEK WIE![]()
![]()
Witam Serdecznie Kolegów Gazersów
Na co dzień raczej śledzę forum LR-a (mam Disco I) ale dręczy mnie pytanie co stało się z moim gazem emką, którego sprzedałem w '99. a posiadałem od '92. Może maszyna jeszcze gdzieś jeździ??? A może już zmarła w hucie?. Gazik miał kilka cech bardzo charakterystycznych:
1. Miał (uwaga już słyszę ten śmiech) chromowany na wysoki połysk panel wskaźników z wmontowanym manometrem oleju mierzącym rzeczywiste ciśnienie w układzie smarowania, kierownicę od Lublina 1, przełącznik kierunków od Ikarusa;
2. Przedni zderzak z ceownika konstrukcyjnego 12-tki, bardzo mocno podcięte przednie błotniki;
3. Tylną kanapę własnej konstrukcji z wbudowaną pod nią skrzynią zamykaną na zamek YALE
4. Światło cofania (wesem dalekosiężny) włączane w podłodze tak jak oryginalnie światła długie.
Było jeszcze wiele różnych zmot ale te były najbardziej wtedy wyróżniające. Auto jeździło w wawie na Ochocie.
Jeśli ktoś wie jaki los go spotkał - niech da znać na priv.
Dzięki
Siara
Eeetam.... zaraz hakerów.....Gazon.ru pisze:Witam galeria z linku ktory podalem jest po prostu chwilowo zamknieta chyba nie moga sie pozbierac po wizicie hakerow , powinna byc dostepna bez ograniczen .
WitamJA'JACEK pisze:Leszku, a ten http://www.gaz69.ru/ipb/index.php?app=g ... img=104334 to też Twój...?
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 2 gości