Potrzebna homologcja na ilosc miejsc...

gaz 69, 67, 63 itd...

Moderator: Student

Awatar użytkownika
luk
Kontaktowanie:

Post autor: luk » wt wrz 14, 2004 6:35 pm

a propo ja ma w dowodzie wpisane tak:
samochód osobowy
DMC 2175
DŁ 0 :o :o
Liczba osi 2
Największy dop. nacisk osi 8
Dop. masa ciągnionej przyczepy XXX
liczba miejsc 5

No i tez ciekawe

Data pierwszej rejstracji 1962.12.31 8) 8)

Wiec teoretycznie nic nie moge włożyć nawet długopisu bo ten samochód nie ma ładowności :o Ciekawe co na to niebiescy??

Któś jeszcze ma taki bałagan w dowodzie???
Choroba Gaz69.
Wszelkie wartościowe foty wysyłajcie na @, a znajdą sie tu www.luk.desk.pl

Ewelina
jestem tu nowy...
jestem tu nowy...

Post autor: Ewelina » wt wrz 14, 2004 8:16 pm

luk pisze:
Ewelina pisze:Sprawa rozwiazana-wystarczylo zaswiadczenie ze stacji diagnostycznej (nie musi byc okregowa). mamy 4 miejsca i 500 kilo ladunku a auto jest dalej ciezarowe 8)
A dalczego "M" tylko na 4?? Diagnosta nie chciał na 8 czy nie dało sie zrobić tak żeby było 8 lub 2+500?? Rozumiem że to takiej operacj wymiana balch czeka (czyli 150zt w plecy). Bo ja bym chciał mojego "A" a w rzeczywistości "M" zrobić po bożemu czyli 8 lub 2+500 bo te 5 miejsc :)3 mnie boli bo chętnych do jeżdżenia duzo :lol: :lol:

Bo auto ktore ma tylko 500kilo ladownosci nie moze miec wiecej miejsc siedzacych niz 4. A my chcielismy zeby Gaz byl dalej ciezarowy ze wzgledu na OC

Ewelina
jestem tu nowy...
jestem tu nowy...

Post autor: Ewelina » wt wrz 14, 2004 8:18 pm

nie ma teraz czegos takiego jak ciezarowo-osobowy

beztroski

Post autor: beztroski » śr wrz 15, 2004 8:26 am

No nie wiem. Ja mam jako ciężarowy, ładowność 500kg, ilość miejsc 6. A przypomne, że kabine mam od golfa I, gdzie foteli tylko 5. Jak mnie mendy zatrzymały, to tłumaczyłem, że 6 fotel w bagażniku montowany, a teraz wywalony bo cement wiozę :wink: Nawet nie chcieli, żebym uchwyty do fotela pokazywał. Stwierdzenie tylko padło, że " z tymi ruskimi to tak jest" :D
Prowadziłem beztroskie życie, ale kupiłem gza.

ODPOWIEDZ

Wróć do „Gaz”