A Ty niby co robisz..............?Mateusz Woj pisze: (...) zrobić takiego jednego-idealnego...

Moderator: Student
Tam gdzie to przetłoczenie lutlampa (tak mam napisane w tej instrukcji i tak też mam u siebie zrobione) a w drugiej faktycznie bańka na olej.Piter69A pisze:A czy ktoś z szanownych kolegów wie może co ma być w przednich skrzynkach pod ławkami?? W lewej jest okrągłe przetłoczenie w podłodze i uchwyt z motylkiem na coś dużego, w prawym też jest uchwyt do czegos mniejszego![]()
Proszę o pomoc
piotr759 pisze:(...) rodzimi "konstruktorzy"
piotr759 pisze:To jest właśnie to. Oryginalna(polska - powojenna) lampa plot. Do kompletu brak tylko lampy tylnej i oryginalnego włącznika warwstwowego...
Domyślam się że nie zauważyłeś.....JA'JACEK pisze:Piotrze czy masz dostęp do takiej instrukcji ?piotr759 pisze:Schemat sposobu podłączenia lamp "Notek" jest dość czytelnie rozrysowany w książce naprawczej samochodu star 66 i 660M1. (...)
Mag69 pisze:jak to zobaczyłem to mnie nerw ruszył, za taka profanacje powinni zsłyłac na sybir![]()
http://www.gaz69.ru/gallery/displayimag ... 0&pos=4269
Krieplenija dla nasosa to po naszemu "mocowania dla pompy". Domkrat nie wiem co to jest.drwal pisze:Niestety po rusku nie potrafię czytać.JA'JACEK pisze:No jest podpis tego zdjęcia.
Крепления для насоса и домкрата
Слева стенка отсека АКБ
Też miałem te uchwyty, ale w szczątkowej formie.
Ja nigdy nie miałem tych uchwytów, a tym bardziej osprzętu ;)
No i się wyjaśniło.............Niva'94 pisze:Krieplenija dla nasosa to po naszemu "mocowania dla pompy". Domkrat nie wiem co to jest.drwal pisze:Niestety po rusku nie potrafię czytać.JA'JACEK pisze: No jest podpis tego zdjęcia.
Крепления для насоса и домкрата
Слева стенка отсека АКБ
Też miałem te uchwyty, ale w szczątkowej formie.
Ja nigdy nie miałem tych uchwytów, a tym bardziej osprzętu
S ljewa stienka otsieka AKB - z lewej ścianka przedziału akumaulatora.
Użytkownicy przeglądający to forum: daniello i 2 gości