Moderator: Student
Pomyślę......gruszka pisze:(...)proponuje ci JA`JACKU udać się do nich na poważną rozmowe. (...)
Ja`jacku temat znany ale jak chodziłem do szkoły to komputery miały rozmiar szafy i jestem "rozgarnięty inaczej" jeśli o nich chodziJA`JACEK pisze:Na jakich blachach jeździsz....?
Acha.... z braku tak zwanej "powitalni" jak w innych działach samochodowych,
proponuję odwiedzić ten temat ..... viewtopic.php?f=2&t=46699
...tak żeby tradycji stało się zadość [/Chiquito pisze:czyli zamiast weterana jest znizka na pojazd historyczny? dobrze rozumiem?
Odpisujesz że:chiquito83 pisze:czyli zamiast weterana jest znizka na pojazd historyczny? dobrze rozumiem?
To teraz jak..... kolega ubezpieczał czy Ty...?gruszka pisze:tak mi meldował kolega który ma tam stołeczek że mają na historyczny zniżke.Osobiście nie sprawdzałem.
Spoko.... Jak ja chodziłem do szkoły to o komputerach tylko czytałem w książkach Stanisława Lema.gruszka pisze:(...) temat znany ale jak chodziłem do szkoły to komputery miały rozmiar szafy i jestem "rozgarnięty inaczej" (...)
Z tego co mi wiadomo to pojazd zabytkowy i pojazd historyczny to 2 rozne terminy. Pojazd zabytkowy = zolte blachy, historyczny niekoniecznie. Pojazd, ktory jest zabytkowy jest tez historyczny jak to powyzej napisane, ale nie odwrotnie. Niektorzy ubezpieczyciele maja znizki na pojazdy historyczne (kiedys weteran szos).JA'JACEK pisze:Witaj....
Pomyślę......gruszka pisze:(...)proponuje ci JA`JACKU udać się do nich na poważną rozmowe. (...)![]()
Na jakich blachach jeździsz....?
...
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 1 gość