z racji zainteresowaćn to na okolicznych złomowcach to ja prawie mieszkam.... i układ mam taki że jak tylko coś przypomina część motocyklową to mi to odkładają na bokbanan pisze:po złomach se pochodźcie...tylko z liną musi być...

Moderator: Student
z racji zainteresowaćn to na okolicznych złomowcach to ja prawie mieszkam.... i układ mam taki że jak tylko coś przypomina część motocyklową to mi to odkładają na bokbanan pisze:po złomach se pochodźcie...tylko z liną musi być...
Koniec remontu wkrótce patrząc na to co mam za sobąwupasek pisze:marcin_gaz do tablicy
masz juz zalozone? kiedy koniec remontu??
Ty sie Sylwek smiejesz a moja rada okazala sie byc chyba trafna!Silvestr pisze:RudeBoy pisze:przedni naped zapioles?Najmłodszy_Gazowiec pisze:A i jeszce jedn:
- nie chce mi wejść bieg terenowy w reduktorze, raczej wykluczam starcie się zębów, co może być tego przyczyną???
Pozdrawiam
Widziales kiedys takie felgi na wlasne oczy. W tym rozmiarze to te felgi z regoly maja osadzenie ET (-)25 To jest bardzo duzo. Jak to alozysz do gaza to oprocz tego ze bedzie zajebiscie wygladal to zajebiscie beda kola wystawac na zewnatrz i mozesz miec problemy z milicja.Najmłodszy_Gazowiec pisze: ... felgi Mangels 8.0 na 15: to trzeba będzie dystansów???...
marcin-gaz pisze:Koniec remontu wkrótce patrząc na to co mam za sobąwupasek pisze:marcin_gaz do tablicy
masz juz zalozone? kiedy koniec remontu??![]()
jeśli chodzi o kola to zapiete ale nie jezdzone ale jest OK
Miałem 255/50 na felgach 5,5/15 i bez dystansów to nie było mowy.
Teraz pod Pnesus Ovada 31/10,5/15 poszły Mangelsy 8 cali 15 ET - 25 i jest sporo miejsca wyglada obiecująco6
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 2 gości