Na tyl daje od UAZA i tez nie wiem czy zamontowac pod katem prostym czy lekko na ukos..

Moderator: Student
Powiedz mi, do czego ma słuzyć ten samochód, to coś Ci poradzę...Tequil pisze:Mam dylemat jakie i jak zamontowac amorki na przod moze ktos z Was ma jakies porady, fotki????
Na tyl daje od UAZA i tez nie wiem czy zamontowac pod katem prostym czy lekko na ukos..??????
http://rudeboy.neostrada.pl/r2-1.jpgRudeBoy pisze:Wyszukaj se na forum foty mojej zmoty.
Obadasz jak zostaly zainstalowane amory od Uaza.
Dużo.....285 za 2 sztuki....coś koło tego....ale ponoć mocne sąJaFuzz pisze:luk pisze:Gnereralnie na przód i tył albo UAZ albo żuk i lublin (ja mam mocniejsze od lublina 3,5T ale mocowania te same)
Pamiętaszli może ile szelestów cie te Lublinoskie wyniosły
A za ile propagowałeśSebastianS pisze:iii... jak propagowałem amorki z gaza 66, to nikt nie wierzył że nie są za twarde... jeden Mag 69 wszedł - i spytajcie, czy wujek źle radził
No to ok. jak sprawdzone to wchodzę... powiec mi tylko jeśli możesz gdzie zanabyłeś takoweMag69 pisze:dobrze radził,
amorki sa![]()
za jedyne 100zł (dwie sztuki)
Mag69 pisze:dobrze radził,SebastianS pisze:iii... jak propagowałem amorki z gaza 66, to nikt nie wierzył że nie są za twarde... jeden Mag 69 wszedł - i spytajcie, czy wujek źle radził
amorki sa![]()
za jedyne 100zł (dwie sztuki)
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 1 gość