Bede bardzo wdzieczny za pomoc!!!!
Moderator: Student
Albert_N pisze:gazik wyglada najfajniej bez zadnych kretynskich rur. Dla mnie max dopuszczalnego orurowania to taki grill jak u Zetora w gaziku.
JA'JACEK pisze:http://www.rajdy4x4.pl/forum/viewtopic.php?t=5534
Powodzenia....! Napewno coś znajdziesz.
Jak zobaczy jakie są możliwości dewastacyjne to może sięwiking pisze:JA'JACEK pisze:http://www.rajdy4x4.pl/forum/viewtopic.php?t=5534
Powodzenia....! Napewno coś znajdziesz.Jajacek
nie podpowiadaj niszczycielowi gazików.
![]()
Faktycznie, nie zauważyłem...Bubu, to forum rajdy4x4, a nie weteran.pl
Po co brać Gaza w teren, żeby się zniszczył?Po co zakladac oryginalny? Zeby go potem w terenie zniszczyc?
Wszystko ok jesli chcesaz uzywać Gieza tylko i wyłącznie w terenie... oryginalny na pewno wystarczyłby... jeśli jednak jeździ się też nim na codzień po mieście to ja osobiście wolę mieć coś porządniejszego z przodu aniżeli oryginalny zderzak... nie chciałbym, przez głupotę jakiegoś pacana w plaskaczu mieć pogiętego całego przodu i walniętej chłodnicyjerry30 pisze:W terenie ( przynajmniej w PL ) zadko spotyka sie zbrojony beton
Na krzaki i inne tam wystarczy.
MOC pisze:moralez ja ci po dobroci radze nie zadzieraj bo to sie ciezko dla twojej facjaty odbije, a operacje plastyczne dzisiaj sa kosztowne![]()
www.gs-bialystok.plMOC pisze:nawet mi sie ...ziew'ac.... nie chce
MOC pisze:a teraz co cwaniaczku chcesz zeby Zbig zobaczyl jak mnie wkurwiles nie usuwajac posta ...
moralez pisze:MOC pisze:moralez ja ci po dobroci radze nie zadzieraj bo to sie ciezko dla twojej facjaty odbije, a operacje plastyczne dzisiaj sa kosztowne![]()
![]()
tak tak, pokaz jaki grozny jestes, korzystaj z zalet forum....bo o rzeczywistosc sie nie obawiam
www.gs-bialystok.plMOC pisze:nawet mi sie ...ziew'ac.... nie chce
MOC pisze:a teraz co cwaniaczku chcesz zeby Zbig zobaczyl jak mnie wkurwiles nie usuwajac posta ...
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 1 gość