(tak dla jasnosci). Z gory dziekuje.
Moderator: Student
Swego czasu Chermol zrobił takie mocowanie na klapie, a wczoraj wieczorem widziałem rzeczoną klapę wraz z mocowaniem leżącą u niego na podwórkku, oddać to ci jej nie odda, ale jak pogadasz z nim to ci pokaze z bliska co i jak:)GAZFAN pisze:Koniecznie potrzebuje zrobic mocowanie kola zapasowego na tylnej burcie na zewnetrz by powstalo cos na wzor Uaza. Potrzebuje rad, sugestii a moze kontaktu z kims kto taka rzecz potrafi wykonac. Licze na zweryfikowane (pozytywnie) pomysly... Aha posiadam Gazika
(tak dla jasnosci). Z gory dziekuje.
nooooo nie popisałeś sie teraz.....GAZFAN pisze:Koniecznie potrzebuje zrobic mocowanie kola zapasowego na tylnej burcie na zewnetrz by powstalo cos na wzor Uaza. .
miedzy 1-ką a wsteczym ...MARC_in pisze:QWINTO wźiołeś pod uwage tylko fragment mych wypocin i to zmienia sens .............qwinto pisze:powiedz piłeśMARC_in pisze:chyba jednak warto naśladować uaza???
powiem nie jedź![]()
........... a co do picia to nie piłem, bo ciągle czekam na nasze spotkanie
wiem ... i czekam co mi firma zgotuje w najblizszym czasie...MARC_in pisze:Ale ja z tym ostatnim zdaniem to juz nie żartuje, tylko całkiem poważnieMARC_in pisze:........... a co do picia to nie piłem, bo ciągle czekam na nasze spotkanie
poczekaj .... chffffilkeGAZFAN pisze:Rowerem nawet popedze. Wazne by ten zaczep znalesc wiec jak masz skad to daj znac:)
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 1 gość