Szybko i na temat!!!
Moderator: Student
Szybko i na temat!!!
Jaka jest różnica pomiędzy panewkami od żuka, a od dolniaka - wydawa mi się, że dolniakowe są trochę szersze, ale jeszcze nie mierzyłem więc korzystam z chwili czasu i pytam.
- czesław&jarząbek
-
- Kontaktowanie:
- czesław&jarząbek
-
- Kontaktowanie:
musisz redukcje sobie zrobić wkręcaną w miejsce czujnika oleju , w którą bedziesz mógł wkręcić i oryginalny czujnik i dodatkowy (np. od malucha) i do niego podłączysz kontrolke - do kontrolki jeden kabelek do plusa (po zapłonie) a drugi do czujnikaStudent pisze:I od razu drugie pytanie - czujnik ciśnienia to już jest, ale chciałbym taką oczojebliwą lampe czerwoną zastosować i nie bardzo wiem gdzie ją wpiąć, bo elektryk to ze mnie żaden.
a z pytaniami elektrycznymi zapraszam do nowego działu "elektryka"

Panowie .... lipa.... wstałem sobie rano jak zawsze 5,15 ..kawa..szałerek...i co by gza przed przejazdem obaczyć ... dogadalem sie z reduktorem ze on sie nie bedzie zacinal ...a ja go nie bede uruchamiał(juz wiem gdzie tkwi problem) odpalam gza.... i daje nienerwowo do tyłu.... jak narazie ok....
piekny manewr wyminiecia sasiada....prostuje koła..ok ..jade sobie....
i juz chcę skrecac w lewo ..a tu dupa.....hmmm se mysle siły mało....krece mocniej ...nic...ktrece w prawo ...gitara gra...a w lewo za cholere nie chce.... co to może być....
przypomne że podnośnik zajeb.... tak ze nie maiłem jak podnieśc...kanału brak..a giez jak stał tak ...
piekny manewr wyminiecia sasiada....prostuje koła..ok ..jade sobie....
i juz chcę skrecac w lewo ..a tu dupa.....hmmm se mysle siły mało....krece mocniej ...nic...ktrece w prawo ...gitara gra...a w lewo za cholere nie chce.... co to może być....

przypomne że podnośnik zajeb.... tak ze nie maiłem jak podnieśc...kanału brak..a giez jak stał tak ...
Qwinciak ja tak miałem jak mi panharda z ramy wyrwało, ale ty pewnie nie masz panharda w Gazie, a tak wogóle to powiedz co tam masz?, wąsy masz?, drążek kierowniczy masz?, przekładnie kierowniczą masz?, kierownicę masz? itp masz?
A może stanołeś wzdłuż krawężnika i dlatego nie możesz skręcić.
A może stanołeś wzdłuż krawężnika i dlatego nie możesz skręcić.

TOYOTA&GAZ , to tak w sam raz.
wszystko niby na swoim miejscu ...a kręcić sie nie da.... [cenzura] mać a właśnie... jak się ładna pogoda zrobiła...się zepsuło...kicha..bo jak tu do serwisu dojechać...
trza będzie rozbierać i na "druty i oko"
sklecić ... co by do Zbycha dociągnąć
ehhh
tak mysle co by jakiego lewarka na pare godzin nie zdobyć ....
2052606 gg - jak by ktoś miał jakiego pomysła...prosiłbym o sygnał..

ehhh
- czesław&jarząbek
-
- Kontaktowanie:
Mam takową na zbyciu oddam za darmo .qwinto pisze:wszystko niby na swoim miejscu ...a kręcić sie nie da.... [cenzura] mać a właśnie... jak się ładna pogoda zrobiła...się zepsuło...kicha..bo jak tu do serwisu dojechać...trza będzie rozbierać i na "druty i oko"
ehhh
LJ 70
i ja to podejżewałem ...ale wszystko sie trzyma całośći...oglądałem go ze wszystkich stron...ale nie mam lewarka co by go siłą potraktować..i juz mam schemat mechanizmu (dzieki za wsparcie Waldziubanan pisze:to przeca bardzo proste - jak w lewo nie skręca a w prawo tak to kolumna od ramy odpadła.......miałem tak jak kołem drzewo zachaczyliśmy.....

-może jakieś łożysko ... mogło sie wysypać..ja na mechaniźmie jeszcze plomby wojskowe mam ...szkoda zdejmować...

Ostatnio zmieniony ndz maja 25, 2003 8:39 pm przez qwinto, łącznie zmieniany 1 raz.
to znaczy co ...masz ...lewarekMag69 pisze:Mam takową na zbyciu oddam za darmo .qwinto pisze:wszystko niby na swoim miejscu ...a kręcić sie nie da.... [cenzura] mać a właśnie... jak się ładna pogoda zrobiła...się zepsuło...kicha..bo jak tu do serwisu dojechać...trza będzie rozbierać i na "druty i oko"
ehhh

wybacz że nie było okazji
...pracuje tak jak [cenzura] czyli na zawołanie ...więc ciężko jeszcze mi sie umówić z kimś...żeby potem nie odwoływać..ja z ogromna chęcią się zjawie..TYLKO MUSZE MIEC TROCHE CZASU...
..nawet nie mam czasu spotkac się z sąsiadem zza miedzy ...czyli bombowa
...ehhh ..Sorki..a o wizycie u Zbycha nie wspomne ...musi mi wytłumaczyć(nauczyć) jak ten reduktor naprawić (
)...przekładam z tygodnia na tydzień..