ps.A tak przy okazji czy gdzieś gazy Mazowickie się spotykają czasem?
Pozdrawiam
Moderator: Student
Owszem.... Tu się spotykają ! http://www.rajdy4x4.pl/forum/viewforum. ... 53b7ad1e97korba pisze: (...) czy gdzieś gazy Mazowickie się spotykają czasem?
Pozdrawiam
Rabotajet, rabotajet.....korba pisze:Podaj w jakim temacie pls, bo link nie rabotajet!
Wracając do klaksonu to raczej chodliwy towar i nie łatwo zdobyć.korba pisze:Za nic nie mogę znaleźćMa ktoś może zbędny bo na przykład zmienił kierownicę lub ma zupełnie przypadkiem dwa??
![]()
ps.A tak przy okazji czy gdzieś gazy Mazowickie się spotykają czasem?
Pozdrawiam
Nawet nie będziemy próbować....drwal pisze: (...)
Chyba, że sie myle to wyprowadźcie mnie z błędu.
JA'JACEK pisze:Nawet nie będziemy próbować....drwal pisze: (...)
Chyba, że sie myle to wyprowadźcie mnie z błędu.
Ja kiedyś w gazie 66 znalazłem legitymację ZSMP - owca, notatnik z wpisami o ćwiczeniach na poligonie w Drawsku. A w siedzeniu świerszczyki....zaq pisze:Mam taki jeden zapasowy oryginalny ale nie chcę się pozbywać. Głównie dlatego, że to ciekawy egzemplarz. Jest na nim wydrapane coś po rusku. Jakiś żołnież wydrapał chyba swoje imię. Jest też data, ale nieczytelna.
A czy wy znaleźliście w swoich Gazikach jakieś znaki historii? Ja przy okazji rozbierania nawiewów na szybę znalazłem starą, pożółkłą karteczkę. To był rachunek za obiad w restauracji: 2x flaki, 2x golonka i 4x piwo. '78 rok.
Takie drobiazgi przypominają, że przedmioty potrafią czasem dużo powiedzieć o przeszłości.
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 1 gość