opona 7.50R16
Moderator: Student
opona 7.50R16
Witam
Co o tym myslicie: opony w rozmiarze 7.50R16 w gaziku ?
Szosowy bieznik, opona sava comet - czy ktos ma jakies doswiadczenia z takim ogumieniem/rozmiarem ?
Pozdrawiam
Jakub
Co o tym myslicie: opony w rozmiarze 7.50R16 w gaziku ?
Szosowy bieznik, opona sava comet - czy ktos ma jakies doswiadczenia z takim ogumieniem/rozmiarem ?
Pozdrawiam
Jakub
ja nie bardzo rozumiem...Jakub p. pisze:creepy crawlery sa ciut za ciezkie-wiesz co sie stanie z polosiami, hehe
juz to sobie wyobrazam...
katastrofa!
"creep'ów crawler'ów" nie znam, nie macałem ich osobiście ale ile mogą być cieższe od innych opon terenowych?
i co ma sie stac z połosiami?
znam kilka gazikow co jezdza na wiekszych niz fabrycznie przewidziane opony i nic nikt nie ukręca...
bo "jeździc to trza umić"
- Przemekslaw
-
- Kontaktowanie:
Wyżej jest napisane ze chodzi o 35" ... już sam rozmiar chyba mówi za siebiemaksz pisze:ja nie bardzo rozumiem...Jakub p. pisze:creepy crawlery sa ciut za ciezkie-wiesz co sie stanie z polosiami, hehe
juz to sobie wyobrazam...
katastrofa!
"creep'ów crawler'ów" nie znam, nie macałem ich osobiście ale ile mogą być cieższe od innych opon terenowych?
i co ma sie stac z połosiami?
znam kilka gazikow co jezdza na wiekszych niz fabrycznie przewidziane opony i nic nikt nie ukręca...
bo "jeździc to trza umić"

ale tylko na szosę... jak byś chciał w teren wjechać to fajniej mieć coś szerszego. a 31 x 10,5 x 15 bez problemu w Gaziku dają radę nawet z Żukietą pod maskąAndGaz pisze:7,5*16" są jakby się tu urodziły........... ja mam G90(goodyear) -takie jak honkusie i bardzo fajnie się jeździ. przy takim silniku nie trzeba szerszych.... pozdro
błąd wieszcza...jest:A imię jego czterdzieści i cztery...
powinno być:A imię jego cztery na cztery!
powinno być:A imię jego cztery na cztery!