(ooo, właśnie dostałem drugą gwiazdkę

Moderator: Student
W normalnym aucie, jak się coś raz wymieni to już tej części nie trzeba wozić bo nowa więc po kłopocie. Ale ja chyba wiem jakim autem jeździ wspomniana osobaYwka pisze:Co byś nie wziął to i tak padnie to, czego akurat nie masz
Jest tu taki jeden, co z imprezy na imprezę ma coraz mniej miejsca na pace, bo za każdym razem bierze to, co padło poprzednio![]()
On zabiera rzeczy, które padły również jego kompanom...Grzegorz G. pisze:W normalnym aucie, jak się coś raz wymieni to już tej części nie trzeba wozić bo nowa więc po kłopocie. Ale ja chyba wiem jakim autem jeździ wspomniana osobaYwka pisze:Co byś nie wziął to i tak padnie to, czego akurat nie masz
Jest tu taki jeden, co z imprezy na imprezę ma coraz mniej miejsca na pace, bo za każdym razem bierze to, co padło poprzednio![]()
![]()
![]()
pasek klinowy nie potrzebny jak dziewczyna ma ze sobą rajstopy.Grzegorz G. pisze: Ja staram się wozić to czego nie wymieniam regularnie choć się powinno i co trudno kupić na najbliższej stacji paliwej (palec, kopułka, membrany do pompy, pasek klinowy). Nie wożę raczej cewki, świec (może jedną używaną) przewodów wys.nap.
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 1 gość