jikov w dolniaku
Moderator: Student
jikov w dolniaku
co roku zimą mam problem z zalewajoncymi świecami latem nie myśle że to poziom paliwa .Co nato specjaliści
5

weź wogóle nic nie mów o jikovie...to jest zaraza totalna...mam z 7 sztuk, na żadnym nie chodził - a żeby sprzed chaty do garażu wjechać to 3 litry paliwa szło...2 albo 3 miechy walczyłem z chwastami i założyłem webera...pali ilości śladowe i chodzi jak trzeba...ja będziesz u mnie po wigilji to ci dam w prezencie...mam jeszcze z 3 sztuki...albo dam ci oryginał od dolnego jak chcesz..
ja chcę oryginał od dolnego!!
niechwaląc się to jedna z niewielu oryginalnych częścich których nie posiadam
chociaż ten uazowy ma takie fajne okienko które można paluchem do środka wcisnąć jak się rogrzeje....
mocowanie do filtra powietrza ma toto takie samo? bo kurde mikser trzeba by wtedy przełożyć

chociaż ten uazowy ma takie fajne okienko które można paluchem do środka wcisnąć jak się rogrzeje....
mocowanie do filtra powietrza ma toto takie samo? bo kurde mikser trzeba by wtedy przełożyć

Ze dwa koguty od dolniaka by się gdzieś w złomie znalazły, ale ja to bym tego nie zakładał - przerabiane na wszystkie strony - spalania, wycieki, cuda, ale co kto lubi - ja naprzykład jestem zwolennikiem ikova - być może po prostu do tej pory trafiałem na dobre egzemplarze, ale moje wszystkie żuki najlepiej na tym chodzą .
dolniak rules!MOC pisze:![]()
rety to w dzisiejszych czasach ludziska jezdza jeszcze na dolniakach
![]()
5
5
5

raczej masochistafanatyk czy sadysta![]()

hehe niestety nie....ale moj dolniak na gazie pali 17-18 lpg w cyklu miasto/trasa takze nie jest zle.....moze wlasciciel CPN
a licznik dalej zamyka! 100kmh......

jikov w dolniaku
moj terz pali 17 na trasie gazu 8 osub plus bagarz jadonc na darłowo
dolniak debest

dolniak debest