Wieszaczki
Moderator: Student
-
- jestem tu nowy...
Wieszaczki
Witam kolegów Gazowców. Mam pytanie dotyczące maksymalnej wysokości wieszaków resorów Gaza69 , tak aby nie trzeba było przerabiaći nnych elementów np. kolumny kierowniczej. tak po cichu planujję podnieszienoie nadwozia na poprzez przedłużenie wieszaków o 5-7 cm. Co wy na to. Dzięki za podopowiedź.
-
- jestem tu nowy...
To sie nie nazywa rewolweroweWojtek_K pisze:zawsze mozesz załozyć wieszaki łamane

Choroba Gaz69.
Wszelkie wartościowe foty wysyłajcie na @, a znajdą sie tu www.luk.desk.pl
Wszelkie wartościowe foty wysyłajcie na @, a znajdą sie tu www.luk.desk.pl
Re: Wieszaczki
Tylko po co chcesz to zrobic ?Koorneliusz pisze:Witam kolegów Gazowców. Mam pytanie dotyczące maksymalnej wysokości wieszaków resorów Gaza69 , tak aby nie trzeba było przerabiaći nnych elementów np. kolumny kierowniczej. tak po cichu planujję podnieszienoie nadwozia na poprzez przedłużenie wieszaków o 5-7 cm. Co wy na to. Dzięki za podopowiedź.
Przy dobrze zrobionych resorach bez zadnych liftow wchodza 35" opony.
Disco 300 ES
- SebastianS
-
...co, jak dodam, i tak jest nieuzasadnione z uwagi na żywotność mostów...Jerry pisze:Tylko po co chcesz to zrobic ?Koorneliusz pisze:Witam kolegów Gazowców. Mam pytanie dotyczące maksymalnej wysokości wieszaków resorów Gaza69 , tak aby nie trzeba było przerabiaći nnych elementów np. kolumny kierowniczej. tak po cichu planujję podnieszienoie nadwozia na poprzez przedłużenie wieszaków o 5-7 cm. Co wy na to. Dzięki za podopowiedź.
Generalnie 31x10,5 na 16 jest OK.SebastianS pisze:...co, jak dodam, i tak jest nieuzasadnione z uwagi na żywotność mostów...Jerry pisze:Tylko po co chcesz to zrobic ?Koorneliusz pisze:Witam kolegów Gazowców. Mam pytanie dotyczące maksymalnej wysokości wieszaków resorów Gaza69 , tak aby nie trzeba było przerabiaći nnych elementów np. kolumny kierowniczej. tak po cichu planujję podnieszienoie nadwozia na poprzez przedłużenie wieszaków o 5-7 cm. Co wy na to. Dzięki za podopowiedź.
Disco 300 ES
Albo Ya-192 na 15 z Uzy.Jerry pisze:Generalnie 31x10,5 na 16 jest OK.SebastianS pisze:...co, jak dodam, i tak jest nieuzasadnione z uwagi na żywotność mostów...Jerry pisze: Tylko po co chcesz to zrobic ?

"Leśny potwór."
-
- jestem tu nowy...
http://jerry.fajnafotka.pl/default_EntT ... &photoNr=7Koorneliusz pisze:Dzięki ,za temat opon właśnie miałem o nie zapytać. Może w takim razie dam se spokój z tym podnoszeniem na wieszakch budy. Dodam tylko ,że resory na tyle mam w super stanie, a przednie już są w PKSie na maszynie .
Tu masz 33 cale bez zadnych liftow.
Disco 300 ES
Masz Jerry do odebrania u nas dyplom z Firlejów

Ze niby dałeś na walceKoorneliusz napisał:
Dzięki ,za temat opon właśnie miałem o nie zapytać. Może w takim razie dam se spokój z tym podnoszeniem na wieszakch budy. Dodam tylko ,że resory na tyle mam w super stanie, a przednie już są w PKSie na maszynie .

Diffland .pl
Diffland Classic Car .pl
i wiele innych )
Diffland Classic Car .pl
i wiele innych )
-
- jestem tu nowy...
-
- jestem tu nowy...
-
-
- SebastianS
-
Tu masz maxi crossy 235-80 R16 - też bez liftu:Jerry pisze:http://jerry.fajnafotka.pl/default_EntT ... &photoNr=7Koorneliusz pisze:Dzięki ,za temat opon właśnie miałem o nie zapytać. Może w takim razie dam se spokój z tym podnoszeniem na wieszakch budy. Dodam tylko ,że resory na tyle mam w super stanie, a przednie już są w PKSie na maszynie .
Tu masz 33 cale bez zadnych liftow.
http://www.rajdy4x4.pl/forum/viewtopic.php?t=39371