Kto ma zalozone wspomaganie z Mb i moze udostepnic
Moderator: Student
-
- jestem tu nowy...
Kto ma zalozone wspomaganie z Mb i moze udostepnic
Witam
Kto ma wspomaganie z MB i moze udostepnic rozwiazanie w celu wykonania fotek byl z Warszawy albo okolicy
Kto ma wspomaganie z MB i moze udostepnic rozwiazanie w celu wykonania fotek byl z Warszawy albo okolicy
Kto to są nieprzyjaciele? Są to zwykle dawni nasi jak najlepsi przyjaciele.
- marcin-gaz
- Kontaktowanie:
- marcin-gaz
- Kontaktowanie:
-
- jestem tu nowy...
- marcin-gaz
- Kontaktowanie:
- ---Ryba---
- Kontaktowanie:
- ---Ryba---
- Kontaktowanie:
A drążki też patrolowe, czy jakaś przeróbka byłaMOC pisze:baza to uaz, mosty patrol k-160 2.8 benzyna resory uaz tyle ze dolozone piora ale od razu stanowczo odradzam taki pomysl![]()
Ogolnie wszystko chodzilo jak marzenie na 33'' krecilem jednym paluszkiem tylko te resory

Mnie od wspomagania powstrzymuje swiadomosc ze bozia dała siły w rączkach tyle ile dała, i juz teraz gną się drążki czasami, a jak jeszcze się dołoży wspomaganie, to trzeba je bedzie chyba wymienic na tytanowe

Pozdrawiam
K.
....też tak myślałem.. ale jak na "trialu" na czasie przejazdu zależy,kiedy kierownica robi więcej obrotów jak koła, to wspomaganie POMAGA - właśnie poto zakładam.Krecik pisze:
Mnie od wspomagania powstrzymuje swiadomosc ze bozia dała siły w rączkach tyle ile dała, i juz teraz gną się drążki czasami, a jak jeszcze się dołoży wspomaganie, to trzeba je bedzie chyba wymienic na tytanowe
Pozdrawiam
K.
Co racja to faktpilmar pisze:....też tak myślałem.. ale jak na "trialu" na czasie przejazdu zależy,kiedy kierownica robi więcej obrotów jak koła, to wspomaganie POMAGA - właśnie poto zakładam.Krecik pisze:
Pozdrawiam
K.

Swoją drogą - ma ktoś zainstlowane wspomaganie w GAZIKU, z ramą GAZIKOWĄ i silnikiem Zuk/Uaz/Wołga ? Nie szukam rozwiązań do uaza, bo to juz mam opracowane, tak samo na ramie uazowej tez mnie nie interesuje. Konkretnie - rama gazikowa. Udało się komus ?
K.