http://www.rajdy4x4.pl/index.php/ida/3/ ... &pSt=1&p=1
Czy możecie opowiedzieć coś o tym samochodzie

Moderator: Student
raczej nie odrestaurować ... chcialiśbyśmy pojeździć trochę na imprezy o chrakterze zlotowo - przeprawowe ... najlepiej z dzieciakami a moja Ferozka za mała trochę dla wszystkich nasJarem pisze:Witaj![]()
zależy do czego ma Ci służyć ten samochódczy myślisz o odrestaurowaniu czy o samochodzie do przeprawówki czy może rmpst
jeśli odpowiesz nam na te pytania postaramy się odpowiedzieć
Pancerni na wiedzęJarem pisze:vandall1 pisze:
Ad Jarem:no pełen szacun dla Twej wiedzy
dziękuje bardzo dziękuje
Przy takim podejściu to wszysko mozliweJarem pisze:Panowie ja wiem czym dla was jest oryginał i nawet sam zamierzam
swojego gazika wysłać w podróż do oryginału, lecz nie mozemy zabronić ludziom upalania poczciwymi Gazikami - choć wiem że taniej wyszło by UAZem469B. KLUCZU 13 tylko nie pisz mi o motaniu czapajewa
U mnie niestety sie nie dało.... To wszystko przez harcerzy...Mag69 pisze:jeśli nie jest zbyt mocno pocięty i jest szansa przywrócenia do oryginału, to przywrócić
jeśli się nie da, to motać do woli
można też tak zrobić, aby w przyszłości była możliwość przywrócenia ( tak miał/ma zrobione Piter )
ale jak widzę, że ktoś bezmyślnie tnie,spawa,wierci to wtedy jestem ortodoksem![]()
zaq pisze:Motać można byle z głową. Najcenniejsze jest nadwozie i Gazików ciąć nie wolno! A silnik, skrzynia, mosty to już kwestia gustu. Co do katowania, to zapewniam, że można startować w przeprawówkach w wyczynie i nie zniszczyć auta. Czasami tylko trzeba odpuścić, a nie za wszelką cenę walczyć o pudło z Patrolami.
A od których harcerzy kupiłesfaust 12 pisze:U mnie niestety sie nie dało.... To wszystko przez harcerzy...Mag69 pisze:jeśli nie jest zbyt mocno pocięty i jest szansa przywrócenia do oryginału, to przywrócić
jeśli się nie da, to motać do woli
można też tak zrobić, aby w przyszłości była możliwość przywrócenia ( tak miał/ma zrobione Piter )
ale jak widzę, że ktoś bezmyślnie tnie,spawa,wierci to wtedy jestem ortodoksem![]()
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 3 gości