ile za GAZika???
Moderator: Student
ile za GAZika???
GAZ 69
kupiony z demobilu (papiery sa), nie zarejestrowany!, jezdzil glownie po lightowych polnych drozkach, ma silnik po szlifie - ZUK, amorki wyrabane trzeba wymienic, lakierowany - zólty, nic nie bylo w nim przerabiane!, podwozie po konserwacji i od 4 lat nie jezdzony
ILE ZA COS TAKIEGO MOZNA WZIASC???
kupiony z demobilu (papiery sa), nie zarejestrowany!, jezdzil glownie po lightowych polnych drozkach, ma silnik po szlifie - ZUK, amorki wyrabane trzeba wymienic, lakierowany - zólty, nic nie bylo w nim przerabiane!, podwozie po konserwacji i od 4 lat nie jezdzony
ILE ZA COS TAKIEGO MOZNA WZIASC???
GAZ 69M Rulez
chce go teraz uruchomic... wymienic oponki (na te waskie jodly 16cali), zalas swiezymi olejami, wymienic okladzimy chamulcowe, no i amorki wmontuje te od UAZA 4szt., resory przejze (jesli beda do regeneracji to je zregeneruje) no i pojezde sobie przez te lato po polnych drozkach
i raczej bede chcial go sprzedac przez zime aby na wiosne kupic sobie jakiegos starego PATROLA
Taki mam plan
lecz nie wiem czy go pozniej sprzedam drozej, czy puscic go teraz do zyda a co on z tym zrobi to jego brocha
Auto jest nie stety nie zarejestrowane i juz hcyba nie mozna go zarejestrowac... przegapilem 98 rok gdzie mozna bylo jeszcze rejestrowac autka po 98 auta nigdy nie zarejestrowanych juz nie mozna
i raczej bede chcial go sprzedac przez zime aby na wiosne kupic sobie jakiegos starego PATROLA
Taki mam plan

lecz nie wiem czy go pozniej sprzedam drozej, czy puscic go teraz do zyda a co on z tym zrobi to jego brocha
Auto jest nie stety nie zarejestrowane i juz hcyba nie mozna go zarejestrowac... przegapilem 98 rok gdzie mozna bylo jeszcze rejestrowac autka po 98 auta nigdy nie zarejestrowanych juz nie mozna

GAZ 69M Rulez
- czarny bielsko
-
- Kontaktowanie:
No ja wlasnie pod koniec tygodnia jade po gaza. Jest bez papierow i do remontu, ale jak go zrobie to nie zamierzam juz sprzedawac... W sumie jest w pelnej budzie, ale wyglada zajebiscie
Ciekawi mnie tylko jak bedzie z rejestracja, bo mam maly dylemat jako co go potem zarejestrowac, zeby male oplaty byly... i wlasnie - jaki papier bylby do niego dobry - Uazowski moze byc?

Jest Navara D40 lekko dłubnięta...
Samurai - był
Terrano II - było
Pajero - było
Samurai - był
Terrano II - było
Pajero - było
- michal_k
- jestem tu nowy...
Nowe kupujesz? Może przy okazji mi napiszesz jaki rozmiar i jaka cena.Tequil pisze:wymienic oponki (na te waskie jodly 16cali)
Na 99% można. Jakby coś to wal do mnie na maila.Tequil pisze:Auto jest nie stety nie zarejestrowane i juz hcyba nie mozna go zarejestrowac... przegapilem 98 rok gdzie mozna bylo jeszcze rejestrowac autka po 98 auta nigdy nie zarejestrowanych juz nie mozna
- chiquito83
- DZIK_I_CZAPAJEW
-
no ile?
4 szt amorkow od UAZA + robocizna okolo 650zl
ewentualna regeneracja resorow przod 250zl
akumulator ze 150zl
jakies drobne rzeczy ze 200zl
szczeki chamulcowe nowe juz kupilem - robocizna 100zl
oleje 150zl
i bede sobie pycil lightowo
Panowie on jest na chodzie!!
silnik od zuka ledwo co dotarty kiedy nim sobie pomykalem po polnych drogach nic sie w nim nie psulo przez 3 lata od kiedy go mam pozniej z braku czasu i checi stal sobie jakies 5 lat a teraz znowu reaktywacja
Kupiony byl od sasiada ktory go w ogole nie uzywal (kupil od znajomego z demobilu po dobrej cenie i dlatego go nabyl bez celu)
4 szt amorkow od UAZA + robocizna okolo 650zl
ewentualna regeneracja resorow przod 250zl
akumulator ze 150zl
jakies drobne rzeczy ze 200zl
szczeki chamulcowe nowe juz kupilem - robocizna 100zl
oleje 150zl
i bede sobie pycil lightowo
Panowie on jest na chodzie!!

silnik od zuka ledwo co dotarty kiedy nim sobie pomykalem po polnych drogach nic sie w nim nie psulo przez 3 lata od kiedy go mam pozniej z braku czasu i checi stal sobie jakies 5 lat a teraz znowu reaktywacja

Kupiony byl od sasiada ktory go w ogole nie uzywal (kupil od znajomego z demobilu po dobrej cenie i dlatego go nabyl bez celu)
GAZ 69M Rulez