GAZ 69 - model w skali 1:43
Moderator: Student
- Jachuu
- jestem tu nowy...
- Kontaktowanie:
GAZ 69 - model w skali 1:43
Witajcie,
dzisiaj w kiosku widziałem Gazetkę pt. "Kultowe Auta PRL'u" nr 7, z modelem jak w tytule cena ok. 24 zł.
Wydawało mi się, że był to GAZ69M Przykład (na niektórych stronach internetowych jest to GAZ69A) Przykład
dzisiaj w kiosku widziałem Gazetkę pt. "Kultowe Auta PRL'u" nr 7, z modelem jak w tytule cena ok. 24 zł.
Wydawało mi się, że był to GAZ69M Przykład (na niektórych stronach internetowych jest to GAZ69A) Przykład
Pozdrowienia
Jachu
Jachu
- wladimir.r
- Kontaktowanie:
Jutro zrobię fotkę, to pokażę jakie cudo kupiłem we francyi. Kosztowało majątek, ale jak dla mnie jest extra! 1:43 oczywiście! Jeśli sie nie mylę firmy... eee... "Ist models"
Jest link: www.istmodels.com
W realu wygląda duużo lepiej niż na tych fotach. Jest też kilka innych modeli...
Jest link: www.istmodels.com
W realu wygląda duużo lepiej niż na tych fotach. Jest też kilka innych modeli...

- czesław&jarząbek
-
- Kontaktowanie:
- czesław&jarząbek
-
- Kontaktowanie:
Nie chodzi mi o jakieś specjalnie subtelne detale
Chodzi mi o to że ogólnie wygląda tak samo, jakby z tej samej matrycy wyszedł, szperacz taki sam (przyglądałem się), identyczne rozmieszczenie tablicy z tyłu i zbyt nisko umieszczonych świateł (z resztą dokładnie tak samo wykonanych), felgi i opony takie same, no i plandeka też, z tym że ma pomalowane zaczepy.
Z resztą obejrzyj oba, sam porównaj i zdaj relację, tak będzie najpewniej
Soryy bo pisze "Legendy PRL" a mam na myśli "Kultowe auta PRL", jeszcze raz przepraszam za wprowadzanie w błąd, dopiero teraz zauważyłem.

Chodzi mi o to że ogólnie wygląda tak samo, jakby z tej samej matrycy wyszedł, szperacz taki sam (przyglądałem się), identyczne rozmieszczenie tablicy z tyłu i zbyt nisko umieszczonych świateł (z resztą dokładnie tak samo wykonanych), felgi i opony takie same, no i plandeka też, z tym że ma pomalowane zaczepy.
Z resztą obejrzyj oba, sam porównaj i zdaj relację, tak będzie najpewniej

Soryy bo pisze "Legendy PRL" a mam na myśli "Kultowe auta PRL", jeszcze raz przepraszam za wprowadzanie w błąd, dopiero teraz zauważyłem.
- GikroV
-
hmm... na reklamie widziałem że do tych "kultowych" zaliczyli też Uaza... czyżbym przegapił ten numer ? 

UAZ 469B: Radiostacja WD-43 / RD-115ZT (uazy.pl)
wiecie kiedy ma byc numer z uazem ?Ziołek pisze:Nie przegapiłeś, też na niego czekamGikroV pisze:hmm... na reklamie widziałem że do tych "kultowych" zaliczyli też Uaza... czyżbym przegapił ten numer ?
najpierw był UAZ 469B
1979r teraz suzuki vitara choroba 4x4 postepuje
Wreszcie upragnione Discovery
1979r teraz suzuki vitara choroba 4x4 postepuje
Wreszcie upragnione Discovery