komandorka silnik
Moderator: Student
-
- jestem tu nowy...
komandorka silnik
Witam. Mam zdrową komandorkę brakuje mi silnika szukałem dolniaka ale chyba się już pod ziemię zapadły, ostatecznie mayślę nad zdrową jedostką gaz 24 . Moje pytanie czy trzeba coś kombinowac z łapami bo chce go kiedyś zrobic na żółte tablice więc żadne pdcinki nie wchodzą w grę. Dziękuje i pozdrawiam
Re: komandorka silnik
masz na allegro wystawiony - fakt ze do remontu ale jak zrobisz solidny remont to bedzie dzialac, i zawsze przy sprzedazy bedzie jak oryginal a to ze komandorka to tyko same plusy,,,
Wg moich informacji bez oryginalnego silnika nie można myśleć o żółtych tablicach. Informacja pochodzi od rzeczoznawcy wydającego opinię do wniosku o zarejestrowanie jako zabytek.
zielony UAZ 469(sprzedany),GAZ 69M,GAZ 69M prawie oryginał(GAZ-69/rsM1)
Mam na zbyciu dolniaka 2,4. Info wysłałem na PW 

Land Cruiser HZJ-73
GAZ 69A (2,4TD-nie oryginał)
GAZ 69M (2,4-oryginał)
GAZ 69A (2,4TD-nie oryginał)
GAZ 69M (2,4-oryginał)
E tam jak znam właściciela gaza na żółtych blachach i ma silnik żukietyHAndy pisze:Wg moich informacji bez oryginalnego silnika nie można myśleć o żółtych tablicach. Informacja pochodzi od rzeczoznawcy wydającego opinię do wniosku o zarejestrowanie jako zabytek.

kwestia odpowiedniej rozmowy z rzeczoznawcą

Gazy 69