Skrzynia i reduktor GAZ 66
Moderator: Student
-
- jestem tu nowy...
Skrzynia i reduktor GAZ 66
Witam
Panowie jaki olej stosujecie do skrzyni i reduktora ww.pojazdu wiem że przekładniowy a dokładnie? i jaka ilość w tychże podzespołach mieści się.Dzięki za odpowiedż
Panowie jaki olej stosujecie do skrzyni i reduktora ww.pojazdu wiem że przekładniowy a dokładnie? i jaka ilość w tychże podzespołach mieści się.Dzięki za odpowiedż
Re: Skrzynia i reduktor GAZ 66
A tu mozna dobrac sobie: http://www.castrol.com/castrol/sectiong ... Id=7028746
Ja mam jakas slabosc do castrola
Ja mam jakas slabosc do castrola

-
- jestem tu nowy...
Panie kolego dowiedziałem się tyle co nic,chodzi mi o konkretną odpowiedz czyli olej przekładniowy ale co dalej firma model specyfikacja i ile litrów dodam że skrzynia jest z przystawką i jeszcze reduktor ile się do niego mieści.Dziękuję
http://www.olejesamochodowe.com.pl/p/87 ... 80w90--1l/
To leje do skrzyni biegów i reduktora .
To leje do skrzyni biegów i reduktora .
-
- jestem tu nowy...
Żeby to człowiek jescze umiał w języku rosyjskim czytać,za te odpowiedzi serdecznie dziękuję to co chciałem to się dowiedziałem i z góry podziękuję.
nie chce zakladac nowego tematu, a temat tego idealnie pasuje do tego o co chce zapytac
zalezy mi na mechaniku w moim aro i jest wizja zeby wrzucic do niego skrzynie z reduktorem+pto z gaza 66,
moze potem w tym pojezdzie zgrac silnik z avi z ta skrzynia, jest to z pojazdu ciezarowego wiec o wytrzymalosc sie nie martiwie powiedzcie mi jak z dostepnoscia i cena
pozdrawiam

zalezy mi na mechaniku w moim aro i jest wizja zeby wrzucic do niego skrzynie z reduktorem+pto z gaza 66,
moze potem w tym pojezdzie zgrac silnik z avi z ta skrzynia, jest to z pojazdu ciezarowego wiec o wytrzymalosc sie nie martiwie powiedzcie mi jak z dostepnoscia i cena

pozdrawiam