Poprzecznica podłogi
Moderator: Student
- Jakub_AK77
- Kontaktowanie:
Poprzecznica podłogi
Witam.
Muszę dorobić w swoim gaziku - "Poprzecznice podłogi przedniej wyjmowaną." nr katalogowy 76-5101240, egzemplarz. kat z 1959 roku strona 151-152 rys. 63 poz. 14 .
Ta Poprzecznica jest usytuowana nad krótkim wałem , między skrzynia biegów , a reduktorem.
Czy ktoś z kolegów jest wstanie zrobić zdjęcia jak dokładnie wygląda ta Poprzecznica ? Może osoby wykonujące aktualnie remont mają ten element na pod ręką i mogłyby cyknąć parę fotek z wyglądu i sposobu mocowania Poprzecznicy ?
Pzdr
Muszę dorobić w swoim gaziku - "Poprzecznice podłogi przedniej wyjmowaną." nr katalogowy 76-5101240, egzemplarz. kat z 1959 roku strona 151-152 rys. 63 poz. 14 .
Ta Poprzecznica jest usytuowana nad krótkim wałem , między skrzynia biegów , a reduktorem.
Czy ktoś z kolegów jest wstanie zrobić zdjęcia jak dokładnie wygląda ta Poprzecznica ? Może osoby wykonujące aktualnie remont mają ten element na pod ręką i mogłyby cyknąć parę fotek z wyglądu i sposobu mocowania Poprzecznicy ?
Pzdr
GAZ nadjechał, teraz kupa roboty. No ale mam czego chciałem. GAZ 69M 1971.
- frater-lukas
- Kontaktowanie:
- Jakub_AK77
- Kontaktowanie:
Re: Poprzecznica podłogi
Super dzięki . Profil wygląda jak dolny element z futryny drzwiowej ( z drzwi domowych w mieszkaniu z lat 80-tych ) .
Rozumiem , że jest przykręcany od dołu , tak jak pokazujesz to na zdjęciach ?
Pzdr
Rozumiem , że jest przykręcany od dołu , tak jak pokazujesz to na zdjęciach ?
Pzdr
Chcesz dorabiać ten element?
Myślę, że prościej będzie go na allegro u handlarza kupić. Swoją drogą pierwszy raz widzę, żeby ktoś szukał tego elementu.

Myślę, że prościej będzie go na allegro u handlarza kupić. Swoją drogą pierwszy raz widzę, żeby ktoś szukał tego elementu.
Gaz 69M (E) 1972r.
- Jakub_AK77
- Kontaktowanie:
Przeglądam aukcje już parę lat, ale nigdy się nie spotkałem z tym elementem.
W sumie dorobić , to żaden problem. Mam starą futrynę , w której występuje taki kształtownik.
Na, ale jak by był orginał to lepiej.
Mój gazik jest po przejściach off roadowych i był systematycznie pozbawiany militarnych cech, dlatego nie mam tego elementu.
Pzdr
W sumie dorobić , to żaden problem. Mam starą futrynę , w której występuje taki kształtownik.
Na, ale jak by był orginał to lepiej.
Mój gazik jest po przejściach off roadowych i był systematycznie pozbawiany militarnych cech, dlatego nie mam tego elementu.
Pzdr
U sprzedającego "Brebor" z Radomska powinieneś to dostać od ręki - on ma rozebranych kilka gazików, a element ten nie jest raczej poszukiwany.
Gaz 69M (E) 1972r.
- Jakub_AK77
- Kontaktowanie:
No fakt, tam mam najbliżej.piotr759 pisze:U sprzedającego "Brebor" z Radomska powinieneś to dostać od ręki - on ma rozebranych kilka gazików, a element ten nie jest raczej poszukiwany.
Pzdr