Witam
Może wiecie gdzie można kupić w sieci takie malutkie żaróweczki w gumowej miękkiej podstawce które podświetlają różne przyciski i pokrętła na pulpicie Trooperka, a jak w necie nie ma to gdzie - serwis, giełda, sklep, chodzi mi o woj mazowieckie (najlepiej)
pozdro
|--| <---- żarówka
| |
|----|---|----| <---- gumowa podstawka
|_________|
Żaróweczki podświetlenia przycisków
Moderator: Albert_N
Lachu, tez szukam zaroweczek juz od dobrego roku :/ Ale wydaje sa to zarowki bezcokolowe z dlugimi drucikami ktore okreca sie na plastykowym koleczku (cokole) i taki cos wkladasz w przycisk czy inna dziurke do podswietlenia, takie cudo masz? Jesli znajdziesz taka zarowke daj prosze znac.
Pozdrawiam
Piorek
Pozdrawiam
Piorek
to może tak być jak mówisz, że samemu to trzeba okręcić tylko że nie znalazlem nigdzie takich malutkich żaróweczek, a u mnie są dwa rodzaje malutkie i jeszcze mniejsze w zielonym zdejmowanym kondonku, w sklepie mieli chyba od jakiegoś fiata ale już okręcone na plastikowym trzpieniu po 5 zł sztuka, ale po rozkęceniu nie wiem czy te druciki nie popękaja
dokładnie sa to takie żaróweczki z długimi wąsami.
do nabycia na gieldzie elektronicznej, samochodowej.
wąsy przekłada sie przez cokół w/g oryginału i obcina nadmiar.
są z reguły po 1-2zł. Kondony ciężko zdjąć, nastaw się ze się, porwie. W norauto i tym podobnych w róznych rozmiarach i kolorach.
Powodzenia.

do nabycia na gieldzie elektronicznej, samochodowej.
wąsy przekłada sie przez cokół w/g oryginału i obcina nadmiar.
są z reguły po 1-2zł. Kondony ciężko zdjąć, nastaw się ze się, porwie. W norauto i tym podobnych w róznych rozmiarach i kolorach.
Powodzenia.

łoś też człowiek