czesci do troopera ??? Warszawa
Moderator: Albert_N
-
- jestem tu nowy...
czesci do troopera ??? Warszawa
witam, jestem Leszek i jestem nowym uzytkownikiem forum
potszebuje informacji odnosnie czesci do isuzu troopera, najlepiej z okolic Warszawy
szukam lozysk igielkowych do przednich piast, tych w ktorych siedzi przegub, jak rowniez uszczelniacz do piast tych wewnetrznych od strony przegubu
jesli jest ktos w stanie mi pomoc w tej sprawie to prosze o pomoc
pozdrawiam i czekam na jakies wskazowki
potszebuje informacji odnosnie czesci do isuzu troopera, najlepiej z okolic Warszawy
szukam lozysk igielkowych do przednich piast, tych w ktorych siedzi przegub, jak rowniez uszczelniacz do piast tych wewnetrznych od strony przegubu
jesli jest ktos w stanie mi pomoc w tej sprawie to prosze o pomoc
pozdrawiam i czekam na jakies wskazowki
-
-
-
Moze troche pozno ale jest taki sklep na ul.Widocznej (to jest wawer) adresu dokladnie nie pamietam ale jest on w polowie drogi miedzy stacjami wawer - anin (jadac od wawra po lewej stronie). Facet sprzedaje czesci do japonczykow i narazie zawsze wszystko mi zalatwial w ciagu 8 godzin. Pracuje miedzy 8 a 17. Co do cen to ma chyba srednie np:
-Komplet uszczelek do silnika 169zl (pod glowice chyba 49)
-koplet lozyska przedniego jednego kola 240 zl
-amortyzator 270 zl
-kable wysokiego napiecia 100 zl
Gosciu jest fajny bo jak cos duzo kosztuje i jego zakup jest bezsensowny to zaproponuje alternatywe , warsztat lub inny sklep gdzie bedzie mozna dostac cos sensowniej.
Polecam
-Komplet uszczelek do silnika 169zl (pod glowice chyba 49)
-koplet lozyska przedniego jednego kola 240 zl
-amortyzator 270 zl
-kable wysokiego napiecia 100 zl
Gosciu jest fajny bo jak cos duzo kosztuje i jego zakup jest bezsensowny to zaproponuje alternatywe , warsztat lub inny sklep gdzie bedzie mozna dostac cos sensowniej.
Polecam
-
- jestem tu nowy...
dzieki wielki za pomoc
juz temat ogarnalem i moge poradzic innym jesli chodzi o lozyska do polosi przednich, chodzi o te male igielkowe lozyska ktore sa w zwrotnicach w ktorych chodzi bierznia przegubu i o uszczelniacze przegubow, wszystko pasuje od opla frontery a, sport z silnikiem 2,0 z rocznika 92-95, takze elementy zawieszenia przedniego, piasty przednie, lozyska, tarcze i zaciski hamulcowe tez sa takie same
a do frontery jest bardzo duzo czesci
pozdrawiam Leszek
juz temat ogarnalem i moge poradzic innym jesli chodzi o lozyska do polosi przednich, chodzi o te male igielkowe lozyska ktore sa w zwrotnicach w ktorych chodzi bierznia przegubu i o uszczelniacze przegubow, wszystko pasuje od opla frontery a, sport z silnikiem 2,0 z rocznika 92-95, takze elementy zawieszenia przedniego, piasty przednie, lozyska, tarcze i zaciski hamulcowe tez sa takie same
a do frontery jest bardzo duzo czesci
pozdrawiam Leszek