Jak najtaniej amory do troopera 92r benzyna krótki
Moderator: Albert_N
-
-
Dziękować Bogu miało co zamarznąć
Bo trzeba mieć pusto we łbie żeby za 30 zł bawić się w przerabianie fabryki . Jak to Vandal powiedział takie zabawy mają sens gdy oryginalna część jest niedostępna ,kosmicznie droga albo ewidentnie spierniczona przez fabrykę w tej sytuacji nie zachodzi żadna z ww przesłanek więc poco ta dyskusja ?
A pozatym proponuję upuścić cisnienia bo kolega gotów w obronie jakiejś bzdurnej tezy wywołać III wojne światowa

A pozatym proponuję upuścić cisnienia bo kolega gotów w obronie jakiejś bzdurnej tezy wywołać III wojne światowa
A i jeszcze jedno Boris ! z twoich postów wynika że 6 stycznia zamontowałeś do swojego Troopka amorki od lublina bo 5.01.06 na takowych tylko jeździł leśniczy a już 6.01.06 jeździłeś też i ty. To się nazywa zawziętość poszedł do sklepu kupił i zamontował tylko po to żeby udowodnić że można
Utrata gwarancji następuje też w przypadku zastosowania amortyzatora do innego samochodu niż został on przygotowany przez fabrykę więc to że nie przerobi się amorka a mocowanie w samochodzie niema znaczenia
Kończąc temat należy napisać że : AMORTYZATORY OD LUBLINA , ŻUKA ,POLONEZA TRUCKA NIE PASUJĄ DO ISUZU TROOPERA Z 88 R W WERSJI 5 DRZWIOWEJ DO TYŁU BEZ PRZERABIANIA MOCOWANIA W SAMOCHODZIE LUB PRZERABIANIA SAMEGO AMORTYZATORA . AMEN

Utrata gwarancji następuje też w przypadku zastosowania amortyzatora do innego samochodu niż został on przygotowany przez fabrykę więc to że nie przerobi się amorka a mocowanie w samochodzie niema znaczenia
Kończąc temat należy napisać że : AMORTYZATORY OD LUBLINA , ŻUKA ,POLONEZA TRUCKA NIE PASUJĄ DO ISUZU TROOPERA Z 88 R W WERSJI 5 DRZWIOWEJ DO TYŁU BEZ PRZERABIANIA MOCOWANIA W SAMOCHODZIE LUB PRZERABIANIA SAMEGO AMORTYZATORA . AMEN
Ostatnio zmieniony sob sty 07, 2006 4:50 pm przez mazur73, łącznie zmieniany 1 raz.
-
- Kubańczyk
- jestem tu nowy...
Witaj @keicem 73-kolego Troperowcu!keicam 73 pisze:Pamietajcie o jednym ze amortyzator ma dzialac w aucie a nie tylko byc![]()
![]()
![]()
Cieszę się, że wasz taką samą dewizę życiową jakja w podpisie
mialem 2.8 TD 90' obecnie 3.2 92'
POZDRAWIAM
Monterey 3.2, HILUX 2.4, Patrol K160
Jaksięniemacosięlubi, tosięlubicosięma.
Jaksięniemacosięlubi, tosięlubicosięma.
- seba4x4
-
- Kontaktowanie:
W kwestii wyjaśnienia amorów Lublina i FSO. Do '86 z tyłu są mocowania ucho - ucho. Po '86.07 - ucho - bolec. Z przodu do '86 pasują amory od FSO, ponieważ starsze Isuzu ma mocowanie w innym punkcie niż te młodsze. (krótsze ramię działania). Nie polecałbym jednak, ponieważ FSO ma działanie jednostronne, a w terenówce to nie wystarcza. Dla dodania innych typów w Isuszu '86 miałem z tyłu amory od UAZ-a. A co mi tam. Jestem leśniczym, miałem Isuzu '86 i '91 i dlatego podaję sprawdzone przeze mnie faktyboris.blank pisze:Dokładnie ale do krótkich 85r pasują.