sprzęgiełka od UAZa
Moderator: Albert_N
sprzęgiełka od UAZa
Kombinował ktoś może sprzęgiełka piast od UAZa zmotać do TRUPCIA?
Troopek '89 dłuuuuugi
wspomnienie (SIĘ DOIGRAŁ)
OK nie chciało mi się rozpisywać
ale chodzi o podstawowe wymiary: wielkolin, rozstaw śrób itp....
Pytanie pojawiło się dlatego że takie sprzęgi można kupić za parę groszy a ja kombinuje jak moje automaty na manuale zmienić i mało szelestów wydać.
Może ktoś coś sprawdzał w temacie

Pytanie pojawiło się dlatego że takie sprzęgi można kupić za parę groszy a ja kombinuje jak moje automaty na manuale zmienić i mało szelestów wydać.
Może ktoś coś sprawdzał w temacie
Troopek '89 dłuuuuugi
- fourup
- Kontaktowanie:
AVM robią też bezproblemowo przy 33"x10.5". Też mam AVM i jeździłem z 32"x11.5" MT i wszystko było OK. koszt to około 900pln za komplet, ale naprawdę warto!tópek pisze:Ja mam AVM manualne jeżdze na 31" mt i dają rade tylko koszt...
~fourup/zupka
Troopek był
Opuzu Frontper się już nie buduje...
GG:7509837
GSM:660264573
Troopek był

Opuzu Frontper się już nie buduje...

GG:7509837
GSM:660264573
Ja mam Superwinch'e i jeżdżę na 31x10,5. Dotychczas bez problemów...
Woszi - nie wiem czy jest sens aby kombinować z uazowskimi, za tokarza czy frezera + sprzęgiełka od Uaza zapłacisz w sumie tyle co za nowe sprzęgi a do końca pewny nowego patentu nie będziesz. Zerknij do sklepu u prezesa - do trooperka ma AVM-y za niecałe 700 zł. - to chyba dość dobra cena...
Woszi - nie wiem czy jest sens aby kombinować z uazowskimi, za tokarza czy frezera + sprzęgiełka od Uaza zapłacisz w sumie tyle co za nowe sprzęgi a do końca pewny nowego patentu nie będziesz. Zerknij do sklepu u prezesa - do trooperka ma AVM-y za niecałe 700 zł. - to chyba dość dobra cena...
Silvestr
Opel Monterey 3.2, Nissan Pickup D22 Double Cab 2.7 TDI + 12,5 tonowy... Żurek 8x8
Opel Monterey 3.2, Nissan Pickup D22 Double Cab 2.7 TDI + 12,5 tonowy... Żurek 8x8
OKI nie upieram się tylko cena była atrakcyjna 250zł, myślałem że warta grzechu.
Jak narazie moje automaty jeszcze działają więc myślę że mam trochę czasu na przygotowanie się do konkretnego zakupu i to chyba będzie jednak lepsze rozwiązanie.
A tak szczerze mówiąc to mam pewne obawy że jakbym nawet zmotał coś w temacie to i tak mogłoby nieszczególnie śmigać
Jak narazie moje automaty jeszcze działają więc myślę że mam trochę czasu na przygotowanie się do konkretnego zakupu i to chyba będzie jednak lepsze rozwiązanie.
A tak szczerze mówiąc to mam pewne obawy że jakbym nawet zmotał coś w temacie to i tak mogłoby nieszczególnie śmigać
Troopek '89 dłuuuuugi