Witam
Zaczynam już tracić wszelkie nadzieje do mojego Troopera. Ale jeszcze próbuje, wiec mam pare pytań.
1. Diabelny komputer w samochodzie jak sie do niego podlaczyc skad wziac do niego soft i ewentalnie jak zrobić wtyczke? Wszyscy mówia o kodach bledow ale nic nie zalazlem jak sie do bo niego podpiac. Za przyjaznione warsztaty nie maja softu do tego typu samochodu.
2. Ostanio sforsowałem sobie rzeczke z o glebokosci 1m wody samochod przejechal ale po przejechaniu 2 km zaczal sie dlawic i zgasl do wyschniecia (byl na gazie) bo na paliwie juz prawie nie gada. Pytanko jest takie co moglo zamoknac i jak to zabezpieczyć?
3. Czy jest jakas regulacja wspomagania bo umnie chodzi tak gladko i delikatnie ze robi sie to uciazliwe w prowadzeniu?
4. Czy ktos jest z wawy i bylby chetny wprowadzic laika w swiat Troopera?
5. Potzrebuje zdjecia kabli do sterowania pneumatycznego takie 5 rurek zlazących sie do jednego ustrojstwa z pokretłem. Poprzedniemu gosciowi sie połamały krucce wiec je poaczył na krótko jakoś dziwnie.
Komputer, obroty bałagan w kablach
Moderator: Albert_N