Kangurek do Troopera
Moderator: Albert_N
Kangurek do Troopera
Witam, czy próbował ktoś zrobić jakiś fajny kangurek do Troopera? Może podzieli sieinformacjami jak się za to zabrać??
- Hamman
- jestem tu nowy...
- Kontaktowanie:
Znaczy kratę. Najlepiej kup oryginalną, nietrudno znaleźć z trupera na części. Wtedy ci wszystkie mocowania bez problemu podejdą. Ale jest jedno ale: krata nie powinna wystawać poza obrys nadwozia (po bokach). Ponoć miśki się tego czasem czepiają. Mi diagnosta zwrócił na to uwagę ale ponieważ kratę mam fabryczną a w dowodzie wpis 'samochód ciężarowy specjalizowany' to teoretycznie jest OK.
Więc jeśli coś sam chcesz motać a nie oryginał wsadzać to pilnuj wymiarów.
Więc jeśli coś sam chcesz motać a nie oryginał wsadzać to pilnuj wymiarów.
#1 - GR Y60 (promień skrętu 14m), #2 - Feroza (promień skrętu 5m)
CB w terenie kanał 16
CB w terenie kanał 16
- seba4x4
-
- Kontaktowanie:
Miałem oryginalny w swoim Isuzu:

Miał na boku naklejkę z atestem fabrycznym, gdy żonie klient wjechał Passatem Kombi (1995r) pod koła, to byłem pod wrażeniem skuteczności tego grila. Wgiął sie z lewej strony, wgiął błotnik, ale auto wróciło do domu samodzielnie. Passat po odbiciu się od Isuzu ściął jeszcze sygnalizację świetlną (świadzcy to o prędkości). W oryginale masz atest, nie najgorszy wygląd, skuteczność i stosunkowo przystępną ceną.

Miał na boku naklejkę z atestem fabrycznym, gdy żonie klient wjechał Passatem Kombi (1995r) pod koła, to byłem pod wrażeniem skuteczności tego grila. Wgiął sie z lewej strony, wgiął błotnik, ale auto wróciło do domu samodzielnie. Passat po odbiciu się od Isuzu ściął jeszcze sygnalizację świetlną (świadzcy to o prędkości). W oryginale masz atest, nie najgorszy wygląd, skuteczność i stosunkowo przystępną ceną.
- fourup
- Kontaktowanie:
Re: Kangurek do Troopera
Zajrzyj na PW - podesłałem Ci namiar do gościa, który robi grile do Troopa w Krakowie...xpeterx pisze:Witam, czy próbował ktoś zrobić jakiś fajny kangurek do Troopera? Może podzieli sieinformacjami jak się za to zabrać??
~fourup/zupka
Troopek był
Opuzu Frontper się już nie buduje...
GG:7509837
GSM:660264573
Troopek był

Opuzu Frontper się już nie buduje...

GG:7509837
GSM:660264573