no to jest jakieś światełko - bo skoro Tybero napisał, że koszt to jakieś 3000-4000 zł to znaczy, że ktoś to wyceniał a może i robił albo skoro wyceniał to pewnie miał projekt
i o coś takiego mi chodzi.
Ale póki co - wielkie dzięki - na prawdę..właśnie zrozumiałem, że jestem idiotą bo to LS w 2,8 sam popsułem!
Miałem go 2 lata temu - koła kręciły się w tym samym kierunku - i to jeden mechanik mi powiedział, że to źle i że coś nie tak.
Rozłożyliśmy dyfer no i "naprawiliśmy"

potem już kręciły się w przeciwnych kierunkach. No ale wtedy to wiedziałem jeszcze mniej niż dzisiaj

więc się za głośno nie śmiejcie. No ale wiedziałem tyle co ten mechanik wiec nie było źle.
W tamtego Troopera, niedługo potem, czołowo przywalił gość z jakimiś 3 promilami felicją jak wypadł z trasy a mój był zaparkowany. Więc i tak już po temacie.
// z felicji nic nie zostało a gość przeżył podobno tylko dlatego, że był pijany.
@Nahen - absolutnie nie mam żadnego problemu z humorem i wręcz mi się należy bo ja jak mam 10% szans na przejazd to i tak jadę

(10% w mojej ocenie - rozsądnie to nie wiem)
Na tą blokadę się uparłem bo jak ludziska piszą, że robią/mają i że działa (chyba, że tylko piszą) to skoro most jeden leży to czemu nie?!
Tym bardziej, że sam odczułem różnicę..