Klimatyzacja w 2.8tdi
Moderator: Albert_N
Klimatyzacja w 2.8tdi
Witam. Chciałbym założyć do swojego trooperka klimatyzację (autko tak mi się podoba że jeżdżę nim na dalekie wycieczki z rodziną). Kiedyś widziałem na allegro kompletny do 2.8 za 1300 złotych, ale teraz nic takiego niema. Czy orientujecie się może gdzie można kupić kompletną klimę lub może pasuje od jakiegoś innego autka? Pozdrawiam
Frontera sport 2.8 tdi
Volvo XC 90 2.4 D5
Chrysler Pacifica 3,5
Yamaha Maxim 900
Volvo XC 90 2.4 D5
Chrysler Pacifica 3,5
Yamaha Maxim 900
Re: Klimatyzacja w 2.8tdi
Poszukaj w częściach na allegro sprzedawcy z Częstochowy.Miał kilka trooperów z klimatyzacją na części.Z montażem nie ma problemu,auto jest przygotowane do założenia kompletu(wtyczki, mocowania,itp).Pasuje też z silnika 2,6 za wyjątkiem podstawy kompresora ,rolki napinającej i wielkości wentylatora (w 2.8 jest większy)
TROOPEK 2.6MPI+LPG
Re: Klimatyzacja w 2.8tdi
Dzięki kolego. Nawet mam do niego numer telefonu (kiedyś kupowałem tam orurowanie)
Czyli rozumiem że nie będzie trzeba nic przerabiać tylko kupić od 2.8 lub 2.6 i do zakładu celem założenia?
Pozdrawiam.
Czyli rozumiem że nie będzie trzeba nic przerabiać tylko kupić od 2.8 lub 2.6 i do zakładu celem założenia?
Pozdrawiam.
Frontera sport 2.8 tdi
Volvo XC 90 2.4 D5
Chrysler Pacifica 3,5
Yamaha Maxim 900
Volvo XC 90 2.4 D5
Chrysler Pacifica 3,5
Yamaha Maxim 900