do widzenia
Moderator: Mroczny
do widzenia
od jakiegos czasu sie nie udzielam juz na forum, ale mam nadzieje ze sa tacy co mnie pamietaja :o)
w wyniku zdarzenia losowego juz nie jestem wlascicielem frotki :o(
moze kiedys jeszcze jakas mi sie trafi, ale do tego bede mniej intensywnie tu zagladal. gdyby ktos mial jakies pytania odnosnie frontery to sluze rada i pomoca osobista w rejonie wroclawia, bo troche sie na niej poznalem przez godziny spedzone na warsztacie. sluze rowniez pomoca w sprawie danych technicznych (szczegolnie frontery A).
jakby co to prosze sie nie krepowac i pisac na maila to na pewno szybko do mnie dotrze :o)
w wyniku zdarzenia losowego juz nie jestem wlascicielem frotki :o(
moze kiedys jeszcze jakas mi sie trafi, ale do tego bede mniej intensywnie tu zagladal. gdyby ktos mial jakies pytania odnosnie frontery to sluze rada i pomoca osobista w rejonie wroclawia, bo troche sie na niej poznalem przez godziny spedzone na warsztacie. sluze rowniez pomoca w sprawie danych technicznych (szczegolnie frontery A).
jakby co to prosze sie nie krepowac i pisac na maila to na pewno szybko do mnie dotrze :o)
-
-
Mimo ze sie nie znamy ale szkoda ze odchodzisz (mam nadzieje ze na jakis czas) od naszego grona.Czasu nieda sie wrocic a czlowiek nie jest w stanie przewidziec takich sytuacji jaka przydazyla sie Tobie.
Zycze szybkiego powrotu do FROTKI.
Goraco pozdrawiam Marcin.
Zycze szybkiego powrotu do FROTKI.
Goraco pozdrawiam Marcin.
VW Golf III GTI tym czasowo
POZDRAWIAM marcino4x4 (Marcin)
GG2331324

GG2331324
- Marta&Marek
-
- Kontaktowanie:
Tylko uważaj, bo po frotce, to się klaustrofobii nabawiszplochu pisze:hehe, coz jak na razie to kolega sobie kupil suzuki vitare w oplakanym stanie za dobre pieniadze i na pocieszenie daje mi w nim podlubac)

A jakby Ci z dłubania zostały jakieś fajne części, to daj znać

Krowa - KDJ95 skundlona przekaźnikiem z GMa