przełacznik kierunkowskazów
Moderator: Mroczny
przełacznik kierunkowskazów
Witam....jestem posiadaczem Frontery Sport 2.0 benzyna z 2005r. W ostanich dniach w mojej frotce padły kierunki po lewej stronie. Usterka zdiagnozowana - uszkodzony przełacznik kierunkowskazów. Wstępne rozeznanie wskazuje że element dostepny jest tylko w serwisie opla ale strach pytać o cenę. Próbowałem znaleźć coś na Allegro ale nic nie ma. Czy ma moze ktoś z forumowiczów namiary gdzie taka część mógłbym kupic za rozsadna cenę..a moze ktos ma na zbyciu? Pozdrawiam.....rem102
Witam , można również rozkręcić i wyczyścić styki w które czasem lubi nawłazić smaru od styków, ważne aby robic to spokojnie i rozsądnie aby nie powypadały kulki spod mostków . Do wyciągnięcia przełącznika w montereyu wymagane jest zdjęcie kierownicy , nie wiem jak jestu Ciebie. Cała konstrukcja jest łopatologicznie prosta i przy odrobinie ostrozności aby nie pogubić elementów powinieneś dać sobie radę. Pozdrawiam.
Witojcie
)

-
- jestem tu nowy...
Re: przełacznik kierunkowskazów
rem102 pisze:jestem posiadaczem Frontery Sport 2.0 benzyna z 2005r.