opel frontera światła
Moderator: Mroczny
opel frontera światła
Witam Jestem szczęśliwym posiadaczem fronterki sporta. Szukam pomocy bo w książcenie ma nic opisanego jak wyregulować światła bo coś mi strasznie nisko świecą. Może ktoś z was się tym bawił??
Fronterka sport 2.0 PB+ GAZ 1992 ale dobrze się trzyma.
Łada Niva 1.6 GAZ rok bliżej nie określony
Re: opel frontera światła
u mnie są śrubki między atrapą a szkłem, może i u Ciebie tak będzie?
Leszek frontera long 2.3 td intercooler '92
jak wszędzie regulacja na lampach a dodatkowo wysokość regulujesz elektrycznie w zależności od obciążenia(to akurat podaje książka obsługi)
- Pawel - Amor
...a później jeżdżą i świecą po oczach, w pole...; wszędzie tylko nie tam gdzie trzeba...bartek-89 pisze:Witam Jestem szczęśliwym posiadaczem fronterki sporta. Szukam pomocy bo w książcenie ma nic opisanego jak wyregulować światła bo coś mi strasznie nisko świecą. Może ktoś z was się tym bawił??

Niczym się nie baw tylko pojedź do stacji diagnostycznej, regulacja świateł powinna być darmowa...
no u mnie kosztuje 30 plnPawel - Amor pisze:...a później jeżdżą i świecą po oczach, w pole...; wszędzie tylko nie tam gdzie trzeba...bartek-89 pisze:Witam Jestem szczęśliwym posiadaczem fronterki sporta. Szukam pomocy bo w książcenie ma nic opisanego jak wyregulować światła bo coś mi strasznie nisko świecą. Może ktoś z was się tym bawił??![]()
Niczym się nie baw tylko pojedź do stacji diagnostycznej, regulacja świateł powinna być darmowa...
Leszek frontera long 2.3 td intercooler '92
Śrubki widziałem tylko że moje niestety nie chcą się ruszyć (troszke im sie zardzewiało). Ale dzięki za pomoc może coś mi się uda zrobić żeby się poruszyły.esio pisze:u mnie są śrubki między atrapą a szkłem, może i u Ciebie tak będzie?
Fronterka sport 2.0 PB+ GAZ 1992 ale dobrze się trzyma.