Moderator: Mroczny
Wiemy, że nie chce popsuć ani połamać a to już coś ..wolf_87 pisze:A co chcesz z tym samochodem robic??
Ale chyba po cos jest mu potrzebny ten manual?? Wiec idąc dalej mysle ze chce cos kombinowac z tym caaaaaaaampoooooooooooo!!Maqlinka pisze:Wiemy, że nie chce popsuć ani połamać a to już coś ..wolf_87 pisze:A co chcesz z tym samochodem robic??
Byloby łatwiej jakby powiedział konkretnie co chce zrobic?? Bo narazie to oprocz tego ze nie chce zepsuc połamac plastików nic nie wiemymazurkas007 pisze:napisał, że jest właścicielem a nie, że jest użytkownikiem/kierowcą, pewnie chce go jakoś do użytku doprowadzić.
Coś w nim popsuć wcale nie jest tak łatwo, mój ma ponad 300 tys. przebiegu, katuję go od około roku, a on jak na złość wciąż jeździjarkos13 pisze: na co zwrócić uwagę w tym samochodzie żeby nie popsuć i nie połamać.
to może nawet czasem z garażu wyjechaćMaqlinka pisze:Wiemy, że nie chce popsuć ani połamać a to już coś ..wolf_87 pisze:A co chcesz z tym samochodem robic??
a jednak chce się do niego dobrac ze śrubokrętem i kombinerkamijarkos13 pisze: Dlatego zanim cokolwiek zacznę robić chciałby jak najwięcej wiedzieć na jego temat.
Do czego chcesz się dobrać? Ja przy swoim prawie nic nie robię i sprawuje sie wyśmieniciejarkos13 pisze:chce chce się dobrać![]()
Z tego co pamiętam do silnika wchodzi 4,5 l (z tym że ja mam silnik 2,5), do skrzyni też podobna ilośc (chyba 4,4 l -w każdym razie leje się aż do otworu kontrolnego). Olej 5W30 zarówno do silnika jak i do skrzyni (tak, tak, do skrzyni też leje się silnikowyjarkos13 pisze: Teigrek ma pytanek kilka
Ile i jaki olej lać do silnika , jaki do skrzyni i ile, jaki do mostów,
Ja zaś zasłyszałem (od pani Halinki -mojej sąsiadki) że kratki wentylacyjne w mieszkaniu dobrze jest zaklejac gazetami, żeby ciepło z pieca i kuchenki nie uciekało w kosmos, a kratki ściekowe należy zapychac szmatami, bo raz jej szczur wylazłjarkos13 pisze: zasłyszałem też że po oczyszczeniu ramy dobrze jest zaspawać wszystkie zbędne otwory???? czy luz kierownicy można podregulować?
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 1 gość