Witajcie
Moderator: Mroczny
Witajcie
Jak karze obyczaj witam się ze wszystkimi jako nowy na tym Forum. Jestem szczęśliwym posiadaczem Spora 2.0 z 94r. po małych modyfikacjach oraz dupo woza Fronterę Longa 3.2 z 02
- toruńskigazik
-
Re: Witajcie
modyfikacje Sport przeszedł że tak powiem domowe. Dorzuciłem po piórze od traka, wydłużyłem wieszaki/znacznie/ zapodałem dłuższe i mocniejsze amory od Lublina i żuka.Przełożyłem sworznie pod spód. Założone felgi stalowe ET-25. Stalowy zderzak i wyciągarka.
i jest jeszcze parę rzeczy do zrobienia.

- toruńskigazik
-
Re: Witajcie
Kombinujesz podobnie jak ja, czyli wolisz coś dopasować, przerobić niż się szajsem z niemieckich katalogów obkupić. Nie wiem jak Ty ale mi praca na warsztacie sprawia tyle samo frajdy co jazda.artur67 pisze:modyfikacje Sport przeszedł że tak powiem domowe. Dorzuciłem po piórze od traka, wydłużyłem wieszaki/znacznie/ zapodałem dłuższe i mocniejsze amory od Lublina i żuka.Przełożyłem sworznie pod spód. Założone felgi stalowe ET-25. Stalowy zderzak i wyciągarka.i jest jeszcze parę rzeczy do zrobienia.
Tak na marginesie to nieżle podtopiliście tego longa. Szlam z dywaników już usunięty

Liczy się tylko frajda
!!!!!
Był Gaz 69

Był Gaz 69