Witajcie

Frontera, Monterey

Moderator: Mroczny

Awatar użytkownika
artur67
jestem tu nowy...
jestem tu nowy...

Witajcie

Post autor: artur67 » śr lut 09, 2011 3:23 pm

Jak karze obyczaj witam się ze wszystkimi jako nowy na tym Forum. Jestem szczęśliwym posiadaczem Spora 2.0 z 94r. po małych modyfikacjach oraz dupo woza Fronterę Longa 3.2 z 02

Awatar użytkownika
danti

Kontaktowanie:

Re: Witajcie

Post autor: danti » śr lut 09, 2011 4:51 pm

aaa Powitać :) i szczęścia pożyczyć;)
Włóczykij po Roztoczu :)

Awatar użytkownika
toruńskigazik

Post autor: toruńskigazik » śr lut 09, 2011 7:49 pm

Witamy. Po jakich modyfikacjach Sport ????
Liczy się tylko frajda !!!!!!!
Był Gaz 69

Awatar użytkownika
artur67
jestem tu nowy...
jestem tu nowy...

Post autor: artur67 » pt lut 11, 2011 6:04 pm

modyfikacje Sport przeszedł że tak powiem domowe. Dorzuciłem po piórze od traka, wydłużyłem wieszaki/znacznie/ zapodałem dłuższe i mocniejsze amory od Lublina i żuka.Przełożyłem sworznie pod spód. Założone felgi stalowe ET-25. Stalowy zderzak i wyciągarka. :lol: i jest jeszcze parę rzeczy do zrobienia.

Awatar użytkownika
toruńskigazik

Post autor: toruńskigazik » pt lut 11, 2011 6:42 pm

artur67 pisze:modyfikacje Sport przeszedł że tak powiem domowe. Dorzuciłem po piórze od traka, wydłużyłem wieszaki/znacznie/ zapodałem dłuższe i mocniejsze amory od Lublina i żuka.Przełożyłem sworznie pod spód. Założone felgi stalowe ET-25. Stalowy zderzak i wyciągarka. :lol: i jest jeszcze parę rzeczy do zrobienia.
Kombinujesz podobnie jak ja, czyli wolisz coś dopasować, przerobić niż się szajsem z niemieckich katalogów obkupić. Nie wiem jak Ty ale mi praca na warsztacie sprawia tyle samo frajdy co jazda.
Tak na marginesie to nieżle podtopiliście tego longa. Szlam z dywaników już usunięty ???
Liczy się tylko frajda !!!!!!!
Był Gaz 69

ODPOWIEDZ

Wróć do „Opel”