MONTEREY 3,2 – czujnik prędkości/impulsownik !!!!
Moderator: Mroczny
MONTEREY 3,2 – czujnik prędkości/impulsownik !!!!
Poszukuje czujnika prędkości do Montereya 3,2 – lub przynajmniej samej tzw. zębatki – czyli części która jest montowana w skrzyni
Chyba że ktoś wie od czegoś może podejść ta zębatka .. może od Frontery którejś???
Dziękuję za wszelkie sugestie
Chyba że ktoś wie od czegoś może podejść ta zębatka .. może od Frontery którejś???
Dziękuję za wszelkie sugestie
Re: MONTEREY 3,2 – czujnik prędkości/impulsownik !!!!
a cha żeby był pełen komplet info - ta zębatka ma 17 ząbków
- Bratproroka
-
- Kontaktowanie:
Niepotrzebnie piszemy w dwoch osobnych watkach - ta zebatka, o ktorej piszesz - chodzi o ta, ktora jest wewnątrz skrzyni biegow, czy o ta, ktora jest na walku czujnika i ktora wyciaga sie razem z nim?
Beware The Rage Of A Berserker
Monterey 3.2 LTD 31" AT - Turystycznie
Monterey 3.2 LTD 31" AT - Turystycznie
chodzi o te która jest na końcu czujnika i wyciąga się razem z nim... tzn mam nadzieje ze tylko tyle jest spsute ... opieram się na info od mojego mechanika
ewidentnie ta która jest na końcu czujnika i się z nim wyciąga- jest zeszlifowana i ma ze 2 ubytki w ząbkach ... ma nadziejej ze to tylko to bo juz ma dość ego gaśnięcia ... tzn ma nadzieje ze to gaśniecie z powodu braku info o prędkości...
ewidentnie ta która jest na końcu czujnika i się z nim wyciąga- jest zeszlifowana i ma ze 2 ubytki w ząbkach ... ma nadziejej ze to tylko to bo juz ma dość ego gaśnięcia ... tzn ma nadzieje ze to gaśniecie z powodu braku info o prędkości...
hm w sumie to teraz zwrociles mi uwagę na to ze jeszcze jest cos w srodku ... ciekawe czy latwo się te reszte wyciąga ?
Nowy czujnik 1500zł w aso
szukaj w używanych kupiłem za 100 zł.

Trybika szukaj z:
Frontera A 2.5TDS VM
Frontera B - 3.2V6
Frontera B - 2.2DTI wersja po lifcie
Frontera A 2.5TDS VM
Frontera B - 3.2V6
Frontera B - 2.2DTI wersja po lifcie
grzechu
LR Discovery II TeDePińć
LR Discovery II TeDePińć
uuu.. teraz widzę, że suchara odkopałem..
zostanie dla potomności..
zostanie dla potomności..
grzechu
LR Discovery II TeDePińć
LR Discovery II TeDePińć