Honker
Moderator: Marcin-Kraków
-
rogal
-

-
Kontaktowanie:
czy zderzak tylni rurowy to to samo co dolna cześc przedniego?
Bo bujam się w poszukiwaniu tylniego i może szybciej bedzie kupić przedni i lekko zmodyfikować

-
Kuba M.

Raczej co innego niż przód. Z tego co narazie zuważyłem to były chyba ze dwa, albo trzy typy tylnych zderzaków z rur. Napewno były jedno i dwuczęściowe (przynajmniej tak to na zdjęciach wygląda

)
A jakbyś trafił na jakieś rysunki z wymiarami, to chętnie się zapoznam

F150 302 V8
-
HEC
-

ja widziałem dwa typy rurowego na tył jedno i dwu-częściowy ja mam jednocześciowy jest bardzprosty w wykonaniu jak chcesz to zapraszam możesz pomierzyć sobie-rura cienko scienna taka jak na barierkach przydroznych wiec o materiał łatwo a wykonanie jest banalnie proste
-
PiRoman
-

-
Kontaktowanie:
autor: PiRoman » czw sty 21, 2010 1:32 pm
HEC pisze:...rura cienko scienna taka jak na barierkach przydroznych wiec o materiał łatwo...

chwila strachu...
Nie trzymam Kobiet w domu...
erpe_roman
Za tęczowym mostem: Ranger, Fiorino, Hąda, Pajero, Frontera, Sintra
-
Kuba M.

autor: Kuba M. » czw sty 21, 2010 2:35 pm
HEC pisze:ja widziałem dwa typy rurowego na tył jedno i dwu-częściowy ja mam jednocześciowy jest bardzprosty w wykonaniu jak chcesz to zapraszam możesz pomierzyć sobie-rura cienko scienna taka jak na barierkach przydroznych wiec o materiał łatwo a wykonanie jest banalnie proste
Dzieki za zaproszenie, ale daleko do Ciebie

Jakbyś zrobił dokładne zdjęcia mocowań do ramy, to by sporo pomogło. A, jaką średnicę zewnętrzną ma ta rura? Przedni jest zrobiony z takiej samej?
F150 302 V8
-
A.F.
-

W moim jest 2 częściowy zderzak tylny.
Na tym kompie nie mam możliwości widzieć zdjęć

ale tu gdzieś powinny być:
http://www.forum4x4.pl/viewtopic.php?f=22&t=67072
Jeśli potrzeba, to mogę pomierzyć rurki.
VW T4 syncro, 2.4D, long

-
HEC
-

Kuba M. pisze:HEC pisze:ja widziałem dwa typy rurowego na tył jedno i dwu-częściowy ja mam jednocześciowy jest bardzprosty w wykonaniu jak chcesz to zapraszam możesz pomierzyć sobie-rura cienko scienna taka jak na barierkach przydroznych wiec o materiał łatwo a wykonanie jest banalnie proste
Dzieki za zaproszenie, ale daleko do Ciebie

Jakbyś zrobił dokładne zdjęcia mocowań do ramy, to by sporo pomogło. A, jaką średnicę zewnętrzną ma ta rura? Przedni jest zrobiony z takiej samej?
przedni jest z identycznej mam i przód i tył goły z pozdejmowanym aluminium wiec moge cyknac na dniach
ja mam o tyle szczescie ze mam fabryke w olsztynie robiacą znaki i słuki i oni na złom wywalają kawałki rur niektóre juz przygięte jak trzeba

-
Kuba M.

autor: Kuba M. » czw sty 21, 2010 4:04 pm
przedni jest z identycznej mam i przód i tył goły z pozdejmowanym aluminium wiec moge cyknac na dniach
A bardzo Ci są one potrzebne

F150 302 V8
-
HEC
-

niedawno były takie na allegro za niewielki pieniądz przód i tył oraz sam przód i chyba się nie sprzedały
-
Kuba M.

autor: Kuba M. » czw sty 21, 2010 6:53 pm
HEC pisze:niedawno były takie na allegro za niewielki pieniądz przód i tył oraz sam przód i chyba się nie sprzedały
Chyba wiem, o które chodzi - miały kosztować 500, albo 600 PLN z tego co pamiętam i daleko im było do stanu chociażby dobrego

F150 302 V8
-
HEC
-

a to cena wyjściowa była

zapewne oddałby taniej

przy zakupach takich trzeba uświadomić sprzedającego ze wie się co jest nie tak i wiele ile naprawa kosztuje

ostatnio jak kupowałem auto to koleś chciał mi spuścić z ceny 250 zł za szybę pękniętą i twierdził uparcie ze bez problemu za taka cenę z usługą będę miał nową

a koszt samej szyby takiej to było już 450zł

-
Kuba M.

autor: Kuba M. » czw sty 21, 2010 7:49 pm
HEC pisze:a to cena wyjściowa była

zapewne oddałby taniej

przy zakupach takich trzeba uświadomić sprzedającego ze wie się co jest nie tak i wiele ile naprawa kosztuje

ostatnio jak kupowałem auto to koleś chciał mi spuścić z ceny 250 zł za szybę pękniętą i twierdził uparcie ze bez problemu za taka cenę z usługą będę miał nową

a koszt samej szyby takiej to było już 450zł

Przy tak wywalonych w kosmos cenach to nawet mi się niebardzo chce z gośćmi dyskutować
Chyba jednak będzie trzeba spawarke odpalić i samemu działać

F150 302 V8
-
QAZQWERTYUIOP
- jestem tu nowy...

autor: QAZQWERTYUIOP » pt sty 22, 2010 6:22 pm
ten gosć co miał te zderzaki ostatnio na llegro to dziwny był jakis. z 4 razy z nim rozmawiałem i za bardzo nie był w stanie sprecyzować się co do tranzakcji. Jednym słowem bajarz